Bir Dargın Bir Barışık Olan Demet Özdemir İle Oğuzhan Koç Evlilik Yolunda İlk Adımı Attı!

En sevilen ünlü çiftler arasında yer alan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç’tan sürpriz bir adım geldi. İşte habere ilişkin o detaylar…

15.02.2022-09:10 - (Son Güncelleme: 15.02.2022-09:10) Bir Dargın Bir Barışık Olan Demet Özdemir İle Oğuzhan Koç Evlilik Yolunda İlk Adımı Attı!

Ekranların sevilen oyuncusu Demet Özdemir ile şarkıcı Oğuzhan Koç, uzun zamandır dolu dizgin aşk yaşıyorlardı. Sosyal medyaya ve basına yansıyan yansıyan güzel aşklarını paylaşmaktan çekinmeyen ünlü çift, özel anlarını da sevenlerinin beğenisine sunarak aşklarını paylaşıyorlardı. Yeni yılı Paris’te karşılamaya karar veren çift, gittikleri tatil sonrası yaşadıkları anlaşmazlık sebebiyle yollarını ayırdıktan sonra hem magazin gündemine hem de sosyal medyaya damgalarını vurdular. Ünlü çift konu hakkında herhangi bir açıklama yapmazken önce beraber çekildikleri fotoğrafları sildiler, sonra ise birbirlerini sosyal medyada takipten çıktılar. Ayrılık hakkında konuşmak istemeyen Özdemir ve Koç, basın mensuplarının kameralarından da kaçtılar. Bu çalkantılı ayrılık sonrası ünlü çiftten sürpriz bir karar gelerek barıştıkları iddia edildi. Herhangi bir yerde el ele görülmeyen çift hakkında çıkan bu iddialar tam yalan sanılırken, güzel haber önceki gün geldi. 

ÜNLÜ OYUNCUNUN YÜZÜĞÜ GÖZ KAMAŞTIRDI

Yeni yılda ani bir kararla yollarını ayıran Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, hayranlarını sevindiren bir kararla yeniden bir araya geldi. Şarkıcı Koç bu kez eline geçen bu fırsatı bir daha kaçırmak istemeyerek dün sevgililer gününde sevgilisi Demet Özdemir’e evlenme teklifi etti. Sevgilisine romantik bir organizasyon hazırlayan ünlü şarkıcı Sakiler Grubu’nun ‘’Dünyadan Uzak’’ şarkısıyla evlenme teklifi etti. Gelen teklif sonrası şaşkınlığa uğrayan Özdemir ise sevgilisinin yaptığı bu sürprize ‘’Evet’’ yanıtını verdi. Ünlü çift teklif sonrası kameralara poz verirken, Özdemir’in dört karatlık ve kişiye özel tasarım yüzüğü ise dikkatlerden kaçmadı. 

demet özdemir oğuzhan koç

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal