Demet Özdemir’den Kerem Bürsin’le Çekilecek Yatak Odası Sahnelerine Onay! Yeni Dizisi İçin Tüm Kuralları Kaldırdı

Ünlü oyuncu Demet Özdemir’in çok konuşulacak yeni dizisi belli oldu. Özdemir’in daha önce hiç görülmeyecek tarzdaki sahneleri olay olacak. İşte o detaylar…

25.01.2022-12:28 - (Son Güncelleme: 25.01.2022-12:49)

Ekranların sevilen yüzü başarılı oyuncu Demet Özdemir, yer aldığı birçok dizi ve film projesiyle adını altın harflerle sektöre yazdırdı. Son dizisi Doğduğun Ev Kaderindir ile ekran karşısına geçen güzel oyuncu Demet Özdemir, oyunculuk kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da sık sık magazin gündemine düşen isimler arasında yer alıyor. Ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç’la uzun süren dolu dizgin aşkın ansızın bitmesiyle herkesi şaşırtan Özdemir, şu sıralar çeşitli iddialarla gündeme geliyor. Henüz yaşanan ayrılık hakkında hayranlarına bir bilgilendirme yapmayan Özdemir ve Koç barışma sinyali göstermezken, yetenekli oyuncu Özdemir hakkında bomba iddialar ortaya atılmaya devam ediyor. Bir süre ekranlara ara veren başarılı oyuncu, yeni dizisi ve çok konuşulacak oyuncu kadrosuyla ekran başına geliyor. Hem senaryosuyla hem de oyuncu kadrosuyla şaşırtacak olan dizinin adı da belli oldu. Buna göre yapımcılığı MF’nin üstlendiği ‘’Dünya ile Benim Aramda’’ isimli dizi, dijital platformda yayınlanmak üzere hazırlıklara başladı. 

ÜNLÜ OYUNCUDAN İDDİALI SAHNELER GELECEK

İki erkek ve iki kadın oyuncunun başrol olacağı ‘’Dünya ile Benim Aramda’’ isimli dizinin başrolleri yavaş yavaş belli olmaya başladı. Dijital platformda yayınlanacak olan bu dizi için görüşmeler sağlanırken, Demet Özdemir ve Hafsanur Sancaktutan ile anlaşmalar sağlandı. Erkek başrol için de Kerem Bürsin’le görüşmelerin devam ettiği bildirilirken, ünlü oyuncunun bu teklifi kabul edeceği konuşuluyor. Geçtiğimiz günlerde ortaya atılan Hande Erçel ile Demet Özdemir kıskançlığından sonra, Özdemir ile Bürsin’in aynı dizide başrol oynayacağının çıkması da, ortaya atılan bu iddiaları güçlendirdi. Magazin gündemine damgasını vuran asıl olay ise ‘’Dünya ile Benim Aramda’’ isimli dizide yer alacak sevişme sahneleri oldu. Dizi için teklif götürülen Hande Erçel ile Neslihan Atagül, senaryodaki sevişme sahneleri için onay vermezken, Demet Özdemir bu sahneleri kabul etti. Mart ayının sonunda başlanacak olan çekimlerin sonrasında neler olacağı ise oldukça merak ediliyor. 

demet özdemir kerem bürsin

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal