Erkan Özerman’dan Bir Dönem Kıvanç Tatlıtuğ’la Aşk Yaşayan Azra Akın’a Olay Sözler: O Kızı Yaşatmazdım Ben!

Best Model yarışmalarının kurucusu Erkan Özerman, katıldığı televizyon programında Kıvanç Tatlıtuğ ve Azra hakkında bomba açıklamalarda bulundu. İşte o detaylar…

25.01.2022-11:33 - (Son Güncelleme: 25.01.2022-11:33)

Ekranların en sevilen oyuncuları arasında yer alan Kıvanç Tatlıtuğ’la, şu sıralar ekranlarda olmasa da hem fiziğiyle hem de kazandığı birinciliklerle bir döneme damgasını vuran Azra Akın hakkında bomba iddialar ortaya atıldı. Best Model of Turkey ve Best Model of The World yarışmalarının kurucusu Erkan Özerman, kendi yarışmalarına katılan ve birincilikler elde etmiş Tatlıtuğ ve Akın ikilisi hakkında ağza alınmayacak sözler sarf etti. Bir dönem aşk yaşayan ünlü oyuncu Tatlıtuğ ile Akın arasında geçen kıskançlık krizleri ve iddiaya göre atılan iftiralar hakkında açıklama yapan Erkan Özerman, yıllar sonra anlattıklarıyla herkesi şaşkına çevirdi. 

ÖZERMAN: YAŞATMAZDIM O KIZI BEN 

Al Sana Haber isimli magazin programına katılan Best Model yarışmacılarının kurucusu Erkan Özerman, geçtiğimiz yıl hakkında çıkan erkek yarışmacıları taciz ettiği iddiasıyla gündeme gelmişti. Birçok yarışmacının aynı olayları anlatmasının ardından sessizliğe bürünen Özerman, katıldığı televizyon programında Kıvanç Tatlıtuğ ile Azra Akın hakkında bomba iddialar ortaya attı. Bir dönem aşk yaşayan ikili hakkında bildiklerini anlatan Özerman; ‘’Onun Kıvanç'a attığı pislik ve iftira yüzünden yaşatmazdım o kızı sokakta ben, evinde hapsederdim dışarı çıkamazdı. Öyle ahlaksızdı. Çocuğa neler yaptı? Sebebi de kıskançlık. O Amsterdam'da oturuyor. Oğlan Paris’de çalışıyor. Telefon açıyor 'Sen bu gece kimle yattın, kimle kalktın?' Başlıyor ağlamaya. Oğlan kalkıyor trene binip 2,5 saat yol gidiyor. Onun yüzünden defile kaçırdı. Onu elden kaçıracak diye Kıvanç'a atılan iftirayı burada anlatamam’’ dedi. Bu sözlerden sonra programın sunucusu Seyhan Soylu; ‘’O dönem gay iması yaptı Kıvanç' a değil mi?’’ diye sordu. Özerman da; ‘’Azra onu elden kaçırma korkusu ile iftira attı’’ diyerek konuyu kapattı.

azra akın kıvanç tatlıtuğ

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal