Ünlü Şarkıcı Alişan’ın Dinmeyen Kardeş Acısı Takipçilerinin Yüreğini Burktu: Üzerine Düşen Kar Tanesi Beni Kahrediyor

Geçtiğimiz yıl kardeşi Selçuk Tektaş’ı koronavirüsten kaybeden ünlü şarkıcı Alişan, kar yağınca da kardeşini hatırladı. Ünlü şarkıcının o paylaşımı sevenlerini duygulandırdı.

25.01.2022-10:39 - (Son Güncelleme: 25.01.2022-11:30)

Sesi ve şarkılarının yanı sıra özel hayatıyla da sık sık magazin gündemine düşen ünlü şarkıcı Alişan, bu kez yaptığı paylaşımıyla sevenlerini derinden üzdü. Geçtiğimiz yıl koronavirüs sebebiyle kardeşi Selçuk Tektaş’ı kaybeden başarılı şarkıcı, aldığı haber karşısında yıkılmıştı. Aylarca kardeşinin üzüntüsünü yaşayan Alişan, bir süre konserlerden ve toplu etkinliklerden uzak durmuş toparlanmayı beklemişti. Aylar sonra kardeşi Selçuk Tektaş’ın kızlarıyla görüntülenen Alişan, hem yeğenlerini hem de bu süreçte ailesini bir an olsun yalnız bırakmadı. Yaşadığı acı karşısında ailesine tutunan başarılı şarkıcı, yine onlar için sahnelere çıkmaya, televizyon programı sunarak eski normaline dönmeye başladı. Fakat her fırsatta kardeşi Tektaş’ı hatırlayan ünlü şarkıcı, önceki gün yaptığı duygusal paylaşımla sevenlerinin de yüreğini burktu. 

ŞARKICI YAPTIĞI PAYLAŞIMLA DUYGULANDIRDI

Yoğun kar yağışı altında kalan İstanbul akşam saatlerinde iyice beyaza bürünürken, ünlü şarkıcı bahçesinden bir fotoğraf başladı. Herkes karın tadını çıkarmak ve eğlenceli dakikalar geçirmek için paylaşımlar yaparken, ünlü şarkıcı Alişan yağan kardan kardeş özlemini dile getirdi. Koronavirüs sebebiyle geçtiğimiz yıl ani bir şekilde kardeşi Selçuk Tektaş’ı henüz 41 yaşındayken kaybeden başarılı şarkıcı, yaşadığı acının ne kadar kötü olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Yağan karın fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Alişan; ‘’Eskiden çok severdim. Ama şimdi sen o toprağın altında yatarken, üzerine düşen her kar tanesi beni kahrediyor. Sensiz alışmak istemiyorum ne kışa ne yaza…’’ diyerek üzüntüsünü dile getirdi. Ünlü şarkıcının bu paylaşımı ise hem ailesini, hem de takipçilerini derinden üzdü. 

alişan

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal