Kimseyle Öpüşmediği İçin Buse’yi Seçtim Diyen Alişan’ın Çağla Şikel’i Öptüğü Görüntüleri Olay Oldu!

Eşi Buse Varol hakkında kurduğu cümleler nedeniyle günlerce linç yiyen Alişan’ın Çağla Şikel’i öptüğüne yönelik çıkarılan fotoğraflar, sosyal medyaya damgasını vurdu.

13.01.2022-17:24 - (Son Güncelleme: 13.01.2022-17:24)

Geçtiğimiz günlerde Söylemezsem Olmaz isimli magazin programına telefonla bağlanan ünlü şarkıcı Alişan, eşi Buse Varol’un oyunculuk gereği kimseyle öpüşemeyeceğini söylemesi olay olmuştu. Alişan’ın ‘’Kimseyle öpüşmediği için Buse’yi seçtim’’ cümleleri hem meslektaşları hem de sosyal medyadaki takipçileri tarafından topa tutulmuştu. Başarılı şarkıcı ise kendisine gelen bu yorumları; ‘’Benim hayat felsefem, benim kriterlerim, benim hayat görüşüm, benim hayatım. İşinize gelince demokrasi var, işinize gelmeyince yobaz, geri kafalı, kıro! Herkes benim gibi düşünmek zorunda değil, ben de herkes gibi düşünmek, yaşamak zorunda değilim’’ şeklinde yazığı cümlelerle sosyal medya hesabından paylaşıp kendisini ifade etmişti. Alişan’ın bu sözleri üzerine ünlü şarkıcının oyuncu eşi Buse Varol’dan yanıt geldi. Varol; ‘’Alişan’ın söylemeye çalıştığı şeyle insanların anladığı şey o kadar farklı ki her zaman. Herkesin bu arada hayat görüşü ve hayata bakış açıları var. Buna ben her şeyden önce saygı duyulması gerektiğine inanıyorum. Zaten Alişan’dan önce de oynadığım birçok projede de ben hiç öpüşme sahnesi yaşamadım, yaşamayı da tercih etmem. Bu benim tercihim edenler eder. Alişan da bence bunu söylemeye çalışmış ama her zamanki gibi yanlış anlaşılmış’’ diyerek eşinin sözlerini desteklediğini belirtmişti. 

CENNET MAHALLESİNDEKİ SAHNE GÜNDEME GELDİ

Ünlü şarkıcı Alişan’ın yıllar önce çekilmiş olan Cennet Mahallesi dizisinde ünlü model ve sunucu çağla Şikel’le olan öpüşme fotoğrafları sosyal medyada bomba gibi düştü. Alişan’ın bazı takipçileri; ‘’Sen de Cennet Mahallesi'nde Çağla Şikel ile öpüştün’’ diyerek ünlü şarkıcının yaptığı açıklamalarının yersiz olduğu savunuldu. Bunun üzerine açıklama yapmak durumunda kalan başarılı şarkıcı; ‘’Cennet Mahallesi'nde öpüşme mi olur? O öpüşme değil ki! Çağla'yı öpüyor gibi kendi elimi öpüyorum. Öyle bir şey olabilir mi?’’ diyerek bu iddialara son noktayı koydu.

alişan çağla şikel 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal