Yeşilçam’ın Efsane Oyuncusu Fatma Girik’in Mal Varlığını Kime Bıraktığı Ortaya Çıktı

Ünlü oyuncu Fatma Girik’in hayata gözlerini yumması sonrası, vasiyeti de birer birer gün yüzüne çıkmaya başladı. İşte Girik’in vasiyetine dair o detaylar…

25.01.2022-10:15 - (Son Güncelleme: 25.01.2022-11:02)

Yeşilçam’ın dört yapraklı yoncasından biri olarak bilinen, Türk dizi ve sinemasına çok katkı sağlamış isimlerden biri olan usta oyuncu Fatma Girik, dün yaşama gözlerini yumdu. İki haftadır yoğun bakım ünitesinde tedavi gören ünlü oyuncunun, Covid 19’a bağlı çoklu organ yetmezliği nedeniyle vefat ettiği ortaya çıktı. Fatma Girik’in bu ani ölümü sonrası ise hem sanat camiasından hem hayranları tarafından sosyal medyada birçok paylaşım yapıldı. Usta oyuncunun bir dönem sahneyi paylaştığı, aynı karelerde aldığı meslektaşları da, yaşadıkları büyük üzüntüyü duyurdu. Filiz Akın, Türkan Şoray, Cüneyt Arkın ve Hülya Koçyiğit’in konuşmakta dahi güçlük çektiği paylaşımlarından sonra ünlü oyuncuya veda çok zor oldu. Yeşilçam’ın usta oyuncusunun vefatından sonra vasiyeti ve mal varlığını kime bıraktığı ortaya çıktı. Girik’in vasiyetnamesinde mal varlığının büyük bir kısmını yeğeni Ahu Turanlı’ya, bir kısmını da yıllar önce çocuk esirgeme kurumunda koruyucu ailesi olduğu Ahu Aşkar’ bıraktığı belirtildi. 

ANMA TÖRENİ ERTELENDİ

Usta oyuncu Fatma Girik’in vefatının ardından düzenlenecek olan anma töreni, olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenmek durumunda kaldı. Duruma ilişkin bilgiyi Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin; ‘’Olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın yapılacak Fatma Girik Anma Törenimiz maalesef ileri bir tarihe ertelenmiştir. Kıymetli Başkanım, yoldaşım Fatma Girik'in cenaze töreniyle ilgili bilgilendirmeyi önümüzdeki günlerde sosyal medya hesaplarımdan sizlerle paylaşacağım’’ notuyla paylaştı. Yapılacak anma töreninden sonra gözler, verdiği bir röportajda nasıl gömülmek istediğini söyleyen Fatma Girik’in sözlerine çevrildi. Usta oyuncu; ‘’Neticede robot değilim bir canlıyım; bir gün elbet ölümü tadacağım. Memduh’a (Ün) kavuşacağım. Ölüm kötü bir şey değil. Kötü olsa Allah ölümü vermezdi. Biz gideceğiz ki ardımızdan yenileri gelsin. Öldüğümde öyle büyük bir uğurlama ya da tören istemiyorum. Gülriz Sururi gibi sessiz sedasız çekip gitmek istiyorum’’ diyerek aslında tören istemediğini de dile getirmişti.

fatma girik

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal