Ünlü Oyuncu Ayberk Pekcan’ın Vefatı Dilber Ay’daki Rol Arkadaşı Büşra Pekin’i Derinden Yaraladı!

Birçok dizi ve filmde gösterdiği oyunculuk performansıyla akıllara kazınan başarılı oyuncu Ayberk Pekcan’in vefat haberi filmdeki rol arkadaşı Büşra Pekin’i yıktı. İşte o detaylar…

25.01.2022-09:24 - (Son Güncelleme: 25.01.2022-09:24)

Televizyon ve beyaz perdenin usta isimlerinden Ayberk Pekcan, yer aldığı birçok dizi ve filmde gösterdiği oyunculuk performansıyla unutulmaz yapımların altına imzasını başarıyla attı. Kış Uykusu filminde rol alan, Diriliş Ertuğrul da uzun bir sezon boyunca yer alan başarılı oyuncu Ayberk Pekcan, geçtiğimiz yıl ekim ayında akciğer kanseri olduğunu öğrendi. Sırt ağrısı şikayetiyle doktora giden ve yapılan tahlilller sonucu akciğer kanseri olduğunu öğrenen başarılı oyuncu, bu durumu sosyal medya hesabından takipçilerine duyurmuştu. Pekcan; ‘’Sevgili dostlar, on gün kadar önce sırt ağrısı şikayetiyle gittiğim doktorla başlayan süreç, bugün bu noktaya geldi. Ben akciğer kanseri olmuşum. Tümör, karaciğer ve böbrek üstü bezlerine de sıçramış. Maalesef bu hastalık başlangıç evrelerinde hiç belirti vermedi. Kemoterapinin ilk günü. En büyük desteğim, ailem yanımda. Yakındaki arkadaşlarım da öyle. Ben sağlığıma kavuşmak için elimden gelen çabayı göstereceğim. Sağlık dilekleriniz ve dualarınızı esirgemeyin. Kalın sağlıcakla’’ diyerek tedavi sürecinde olduğunu duyurmuştu. 

PEKİN: GÖZYAŞLARIMI TUTAMIYORUM

Bir süredir akciğer kanseri tedavisi gören ünlü oyuncu Ayberk Pekcan, dün yaşama gözlerini yumdu. Ünlü oyuncunun vefatı başta ailesi olmak üzere birçok kişiyi derinden üzerken, rol aldığı yakın dostlarını da yaraladı. Yakın zamanda vizyona girecek olan Dilber Ay filminin başrolü Büşra Pekin, rol aldığı filmde aynı zamanda arkadaştı da. Ayberk Pekcan’ın ani ölümüyle yıkılan ünlü oyuncu Pekin; ‘’Canım Ayberk abim. Babacan abim. Gözyaşlarımı tutamıyorum. Seni çok seviyorum. Allah mekanını cennet eylesin’’ diyerek aldığı haber karşısında büyük bir üzüntü yaşadığını dile getirdi. 

büşra pekin

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal