Yoğun Kar Yağışı Nedeniyle Altı Saat TEM’de Mahsur Kalan Şafak Sezer İlaçlarını Alamayınca Fenalaştı!

İstanbul’u etkisi altına alan yoğun kar yağışı sosyal yaşamı olumsuz yönde etkilerken, ünlü oyuncu Şafak Sezer’den de kötü haber geldi.

25.01.2022-09:00 - (Son Güncelleme: 25.01.2022-11:30)

Ekranların sevilen oyuncusu Şafak Sezer, yer aldığı birçok dizi ve film projesiyle akıllara kazınan ünlüler arasında yer alıyor. Başarılı oyunculuk performansı ve komedyen tarafıyla da ön plana çıkan Sezer’den dün gece kötü bir haber geldi. Son günlerde yoğun kar yağışının etkisi altında olan ve çeşitli uyarılarla bu yağışın daha da yoğunlaşacağına dair söylemlerden sonra beklenen oldu. İstanbul yoğun kar yağışının tesiri altında kaldı. Yolda mahsur kalan birçok vatandaş gibi, ünlü oyuncu Şafak Sezer de yoğun kar yağışından etkilenen kişiler arasında yerini aldı. mahsur kaldığı anları sosyal medya hesabından çektiği bir videoyla anlatan Sezer; ‘’İstoç Kavşağı'ndayız. Mahmutbey Gişeleri'ne yakın. Altı saattir arabadayız. Allah rızası için sesimizi duyun. Burada bir sürü bekleyen var. Altı saattir hiçbir şey kıpardamıyor. Devlet yetkililerine sesleniyorum, gözünüzü seveyim şurayı açtırın. Yoğun çalışıyorsunuz biliyorum ama burada da hastalar var’’ diyerek yardım çağrısında bulundu.

SEZER:ALLAH RIZASI İÇİN SESİMİZİ DUYUN

Yoğun kar yağışının etkisi altında kalan İstanbul, birçok vatandaşın da yolda kalmasına neden oldu. Saatlerce yolda kalıp evine ulaşmaya çalışan kişiler arasında ünlü oyuncu Şafak Sezer de vardı. Sezer, çektiği bir videoyla yolda kaldıklarını yaklaşık altı saattir arabada beklediklerini dile getirdi. ünlü oyuncunun sosyal medya hesabından paylaşıp yardım istediği o görüntülerden sonra, Sezer’in fenalaştığı öğrenildi. Snob magazin’in haberine göre; ünlü komedyen Şafak Sezer İstanbul’u etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle yaklaşık altı saat yolda mahsur kaldıktan sonra, ilaçlarını alamadığı için krize girdiği iddia edildi. Ünlü oyuncudan gelen bu haber ailesini ve yakın dostlarını endişelendirirken, hayranlarının da panik yaşamasına neden oldu. 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal