Bir Süredir Akciğer Kanseriyle Mücadele Eden Diriliş Ertuğrul’un Ünlü Oyuncusu Ayberk Pekcan Hayatını Kaybetti

Bir süredir kanser tedavisi gören ünlü oyuncu Ayberk Pekcan’dan hayranlarını yasa boğan haber geldi. Ünlü oyuncu hayatını kaybetti.

24.01.2022-17:24 - (Son Güncelleme: 24.01.2022-17:41) Bir Süredir Akciğer Kanseriyle Mücadele Eden Diriliş Ertuğrul’un Ünlü Oyuncusu Ayberk Pekcan Hayatını Kaybetti

Yer aldığı birçok dizi ve filmle oyunculuk sektörüne damgasını vuran başarılı oyuncu Ayberk Pekcan’dan kötü haber geldi. Son dizisi Diriliş Ertuğrul’da gösterdiği oyunculuk performansıyla bir kez daha ne kadar yetenekli olduğunu kanıtlayan ve sektöre damgasını vuran başarılı oyuncu Ayberk Pekcan, hayatını kaybetti. 51 yaşındaki ünlü oyuncudan gelen bu ani haber karşısında neye uğradığını şaşıran ailesi ve yakın dostları, acı haberle adeta yıkıldı. Ünlü oyuncunun sırt ağrısı nedenle gittiği hastanede, akciğer kanseri olduğu ortaya çıkmıştı. Akciğerlerinde tümörün karaciğer ve böbrek üstü bezlerine sıçradığını duyuran ünlü oyuncu Ayberk Pekcan; ‘’Sevgili dostlar, on gün kadar önce sırt ağrısı şikayetiyle gittiğim doktorla başlayan süreç bugün bu noktaya geldi. Ben akciğer kanseri olmuşum. Tümör, karaciğer ve böbrek üstü bezlerine de sıçramış. Maalesef bu hastalık başlangıç evrelerinde hiç belirti vermedi. Kemoterapinin ilk günü. En büyük desteğim ailem yanımda. Yakındaki arkadaşlarım da öyle. Ben sağlığıma kavuşmak için elimden gelen çabayı göstereceğim. Sağlık dilekleriniz ve dualarınızı esirgemeyin. Kalın sağlıcakla’’ diyerek adeta veda eder gibi konuşmuştu. 

Ayrıntılar gelecek...

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal