Yeşilçam’ın Dört Yapraklı Yoncası Usta Oyuncu Fatma Girik Tahtını Tuba Büyüküstün'e Bıraktı!

Bu sabah saatlerinde hayatını kaybeden usta oyuncu Fatma Girik, oyunculuk sektöründe en beğendiği kişiyi duyurarak kendi tahtına layık görmüştü. İşte o detaylar…

24.01.2022-13:58 - (Son Güncelleme: 24.01.2022-14:06)

Türk dizi ve film sektörüne damgasını vuran usta oyunculardan biri olan Fatma Girik, yaklaşık iki hafta önce Muğla’dan İstanbul’a getirilmişti. Aniden rahatsızlandığı için hastaneye kaldırılan başarılı oyuncu, burada durumunun ağırlaşması nedeniyle yoğun bakım ünitesine kaldırıldı. Yaklaşık iki haftadır yoğun bakım ünitesinde tedavi gören usta oyuncu Fatma Girik, bu sabah saatlerinde tedavi gördüğü hastanede yaşama gözlerini yumdu. Covid 19’a bağlı çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybettiği anlaşılan Girik’in vefat haberini alan yakın dostları ise aldıkları bu haberle yıkıldı. Başta Cüneyt Arkın ve Hülya Koçyiğit olmak üzere birçok rol arkadaşının ve sanat camiasının üzüntü yaşamasına neden olan bu haber, sanat camiasını yasa boğdu. 

GİRİK: ONU KENDİME DE ÇOK BENZETİYORUM

Usta oyuncunun vefatının ardından, oyunculuk sektöründe kendi yerine koyduğu isim akıllara geldi. Türk dizi ve sinema sektörüne büyük katkılar sağlamış olan usta oyuncu Fatma Girik yerine, kendisi gibi oyuncu olan Tuba Büyüküstün’ü layık görmüştü. Oyunculuk sektöründeki tahtına Tuba Büyüküstün’ü oturtan başarılı sanatçı; ‘’Müthiş bir kız. Onu kendime de çok benzetiyorum. Dilerim bahtı hep açık olur. Ben bütün gençleri çok seviyorum. Güzel işler yapsınlar istiyorum. Biz yoklukta neler yaptık neler’’ diyerek dikkat çekmişti. Bu sözlerinden sonra genç yaştaki oyunculara da tavsiyeler veren başarılı oyuncu; ‘’Onlar büyük tekniklerin olduğu devirde yaşıyorlar. Bunun kıymetini bilsinler ve yollarından dönmesinler. Her biri yıldız olabilir ama 'Ben oldum' havasına girmesinler. Yıldızlar da kayıyor, durmuyor yerinde. Bir sinema filmi ya da dizi ile parlarsın, bir bakmışsın sokakta yürüsen tanıyan yok. O nedenle sinema yolunda mücadele etsinler. Çok çalışsınlar’’ ifadelerini kullanmıştı. 

FATMA GİRİK

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal