Yeşilçam’ın Efsanevi Oyuncularından Fatma Girik’in Vefat Haberi Sevenlerini Yasa Boğdu!

Bir döneme damgasını vurmuş başarılı oyuncu Fatma Girik’ten hayranlarını ve yakınlarını üzen kötü haber geldi.

24.01.2022-09:28 - (Son Güncelleme: 24.01.2022-12:13)

Yeşilçam’a damgasını vurmuş isimlerden biri olan ünlü oyuncu Fatma Girik’ten hayranlarını yasa boğan haber geldi. Yer aldığı birçok dizi ve filmde canlandırdığı karakterlerle unutulmaz performanslara imza atan Yeşilçam efsanesi Fatma Girik, bu sabah saatlerinde yaşamını kaybetti. Hayat verdiği karakterlerde Türk dizi ve sinemasında unutulmaz bir yere sahip olan usta oyuncu Fatma Girik’ten gelen bu haber, sevenlerini ve yakın dostlarını derinden yaraladı. Bir süredir yoğun bakım ünitesinde tedavi gördüğü öğrenilen Girik’in, henüz ölüm nedeni hakkında bir açıklama yapılmadı. 

YAKIN DOSTU ACI HABERİ DUYURDU

Bu sabah saatlerinde yaşama gözlerini yuman usta sanatçı Fatma Girik’in yaklaşık iki haftadır sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçirildiği öğrenildi. 79 yaşındaki usta sanatçının aniden rahatsızlandığını ve tedavisi için İstanbul’a getirildiğini yakın aile dostu Filiz Kalkavan duyurdu. Ünlü oyuncunun dostu, arkadaşının vefatının ardından yaptığı açıklamada; ‘’Fatma hanım ile uzun yıllarımız birlikte geçti. Tedavisinin daha iyi yapılabilmesi için İstanbul'daki evine gitmişti. Yaklaşık iki hafta önce fenalaşarak özel hastaneye ve orada yoğun bakıma alınmıştı. Bu sabaha karşı yaşamını yitirdi. Doktorlar ölüm nedenini henüz açıklamadı ama biz korona virüsüne yakalandığını duyduk. Cenazesi ile ilgili işlemler henüz aydınlanmadı’’ ifadelerini kullandı. Yeşilçam’ın efsanesinin hayatını kaybetmesinin ardından, doktorlarından da ilk açıklama geldi. Usta oyuncunun covid 19'a bağlı çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybettiği açıklandı.

fatma girik

SESSİZ SEDASIZ GİTMEK İSTİYORUM DEMİŞTİ

Türk dizi ve sinemasının usta oyuncularından Fatma Girik’in vefat haberi başta yakın dostları olmak üzere herkesi derinden üzdü. Sosyal medyada aldıkları haberle üzüntülerini paylaşan Girik’in dostları, vefa örneklerini de göstermiş oldu. Usta oyuncunun bir gün elbet ölümü tadacağım dediği konuşması ise yeniden hatırlandı. Girik; ‘’Neticede robot değilim bir canlıyım; bir gün elbet ölümü tadacağım. Memduh’a (Ün) kavuşacağım. Ölüm kötü bir şey değil. Kötü olsa Allah ölümü vermezdi. Biz gideceğiz ki ardımızdan yenileri gelsin" demişti. Öldüğümde öyle büyük bir uğurlama ya da tören istemiyorum. Gülriz Sururi gibi sessiz sedasız çekip gitmek istiyorum’’ ifadelerini kullanmıştı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal