Fatma Girik Hastaneye Kaldırıldı!

Yeşilçam'ın ünlü yıldızı Fatma Girik, aniden fenalaşınca ambulans ile özel bir hastaneye kaldırıldı. Girik'in göğüs hastalıkları enfeksiyonu nedeni ile hastaneye kaldırıldığı ve bir süre müşahede altında tutulacağı belirtildi.

20.07.2021-12:09 - (Son Güncelleme: 20.07.2021-12:09)

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşayan usta sanatçı Fatma Girik, evinde fenalaştı. Aniden fenalaşan 79 yaşındaki sanatçı, yardımcılarının haber vermesi üzerine evine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Bodrum'daki Amerikan Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

GÖĞÜS HASTALIKLARI BÖLÜMÜNDE TEDAVİ GÖRÜYOR

Amerikan Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yusuf Babayiğit, Fatma Girik'in durumu hakkında açıklama yaptı. Babayiğit, 'Göğüs hastalıkları enfeksiyonu nedeni ile tedavi altına alındı. Şu anda göğüs hastalıkları uzmanlarımızın öncülüğünde tedavisi sürüyor. Bir süre hastanemizde tedavi altında olacak.' diye konuştu.


ANNESİ DE YOĞUN BAKIMDA

Bu arada Fatma Girik'in annesi 99 yaşındaki Münevver Girik Dukav'ın da iki gün önce ambulans ile Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak yoğun bakım ünitesinde yaşlılığa bağlı hastalıklar nedeniyle tedavi altına alındığı ve tedavisinin devam ettiği öğrenildi.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal