Usta Oyuncu Hülya Koçyiğit ve Cüneyt Arkın Yakın Dostları Fatma Girik’in Hayatını Kaybetmesiyle Gözyaşlarına Boğuldu!

Yeşilçam’ın efsanevi oyuncularından Fatma Girik’in yaşama gözlerini yumması, yakın dostu Hülya Koçyiğit ve Cüneyt Arkın’ı yasa boğdu.

24.01.2022-10:26 - (Son Güncelleme: 24.01.2022-14:54)

Türk dizi ve sinema tarihinin unutulmaz isimlerinden Fatma Girik, bu sabah saatlerinde yaşama gözlerini yumdu. Yaklaşık iki hafta önce aniden rahatsızlandığı öğrenilen usta oyuncunun, tedavisi için Muğla’dan İstanbul’a getirildiği öğrenildi. İki haftadır yoğun bakım ünitesinde tedavi gören usta oyuncu Fatma Girik, bu sabah saatlerinde hayata gözlerini yumdu. Yakın dostlarını ve hayranlarını yasa boğan bu haberin ardından, Girik’in ölüm nedenini ise doktorları açıkladı. Usta oyuncu Fatma Girik’in covid 19’a bağlı çoklu organ yetmezliği nedeniyle yaşama veda ettiği anlaşıldı. Yeşilçam’ın efsanesinden gelen bu haber karşısında yıkılan Hülya Koçyiğit ve Cüneyt Arkın ise, gözyaşlarına hakim olamadı. 

KOÇYİĞİT: DUYDUĞUM ŞEYE İNANAMIYORUM

Yeşilçam’ın dört yapraklı yoncası olarak bilinen usta oyuncu Fatma Girik’in yaşamını yitirmesi, bir zamanlar rol aldığı arkadaşlarını da yasa boğdu. CNN Türk’ün canlı yayınına bağlanarak arkadaşlarının vefatı hakkında duygularını dile getiren Hülya Koçyiğit ve Cüneyt Arkın, sarf ettikleri sözlerle herkesin gözlerini doldurdu. Koçyiğit; ‘’Bu haberi almak benim için çok çarpıcı oldu. Bir anda başım döndü, inanmak çok zor. Duyduğum şeye inanamıyorum. Başımız sağ olsun. Benim çok sevdiğim biriydi ve sık ziyaret ettiğim biriydi. Onu kaybettiğimize inanamıyorum. Konuşabilmek için kendimi toparlayamaya çalışıyorum. 1 ay önce ziyaret ettim, çok iyiydi ve aklı başındaydı. Yürüyemediği için fizik tedavi görüyordu. Şimdi konuşamayacağım daha sonra konuşuruz’’ diyerek telefonu kapattı. 

cüneyt arkın fatma girik

ARKIN: İÇİM YANIYOR

NTV'nin canlı yayınına bağlanan bir diğer isim usta oyuncu Cüneyt Arkın oldu. Yaşamını yitiren Fatma Girik hakkında duygularını dile getiren Arkın’ın sözleri yürek dağladı. Cüneyt Arkın; ‘’İçim yanıyor. Bir devir gitti, çok zarif bir hanımefendiydi. Mavi gözleriyle bütün dünyayı mavi ederdi. Ah Fatma'cığım nur içinde yat’’ diyerek konuşmakta güçlük çekti. Hülya Koçyiğit gibi konuşmakta güçlük çeken Cüneyt Arkın da, bağlantıyı keserek telefonu kapatmak zorunda kaldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal