Fazla Kilolarından Şikayetçi Olan Ünlü Oyuncu Ezgi Mola ile Enis Arıkan’ın Kilo Vermenin Formülünü Hipnozda Buldu!

Ekranların iki sevilen oyuncusu olan Ezgi Mola ile Enis Arıkan’ın hızla kilo verme sırları ortaya çıktı. İki oyuncu öyle bir formül buldular ki magazin gündemine bomba gibi düştüler. İşte habere ilişkin o detaylar…

24.01.2022-12:18 - (Son Güncelleme: 24.01.2022-12:18)

Masumlar Apartmanı dizisiyle ekranlara gelen başarılı oyuncu Ezgi Mola, yer aldığı birçok dizi ve filmdeki üstün performansıyla oyunculuğu en çok beğenilen isimler arasında yerini aldı. Şu sıralar Masumlar Apartmanı dizisiyle ekranlara gelen Mola, hayat verdiği Safiye karakteriyle herkesi kendine sevdirdi. Ezgi Mola’nın oyunculuk kariyerindeki bu yükselişinin yanı sıra, yakın arkadaşı Enis Arıkan da pek çok projenin aranan yüzü oldu. Hem oyunculuk performansıyla hem de sempatisiyle gönüllere taht kuran yakışıklı oyuncu, şu sıralar en çok sevilen diziler arasında yer alan Camdaki Kız ile ekranlara geliyor. Dizide Muzo karakterine hayat veren başarılı oyuncu, oyunculuğunun yanı sıra sosyal medyayı aktif kullanmasıyla da takipçileriyle sıkı bir iletişim sürdürüyor. Birbirinden kopamayan ve uzun yıllardır çok yakın arkadaş olan Ezgi Mola ile Enis Arıkan’ın başının belada olduğu kilolarına da, iki arkadaş kafa kafaya verip bir çözüm yolu buldular. 

TOPLAMDA 16 KİLO GİTTİ

Uzun yıllar boyunca yer aldıkları projelerde kilolarıyla da anılan iki başarılı oyuncu Ezgi Mola ile Enis Arıkan, kilo vermenin formülünü buldu. Hürriyet gazetesinden Mehmet Üstündağ’ın haberine göre iki başarılı oyuncu, son dönemlerde aldıkları kiloları vermek için harekete geçti. Uzun süren detoks kampları ve diyetlerle uğraşmak istemeyen Mola ve Arıkan, kilo verme formülü olarak hipnozu seçti. Bu yöntemle şeker ve karbonhidratı kesen ünlü oyuncular, hipnoz yönteminin kısa sürede karşılığını da aldılar. Böylece bir buçuk ayda Enis Arıkan 10 kilo verirken, yakın arkadaşı Ezgi Mola da 6 kilo verdi. 

ezgi mola enis arıkan

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal