Çapkınlıklarıyla Nam Salmış Hakan Sabancı’nın Gizli Aşkı On Sekiz Yaşındaki Derin Talu Çıkınca Aygün Aydın Çıldırdı!

Ünlü iş insanı Hakan Sabancı’nın gizli saklı buluşup yakınlaştığı kişi, Defne Samyeli’nin en küçük kızı 18 yaşındaki Derin Talu çıktı. İşte habere ilişkin o detaylar…

24.01.2022-11:19 - (Son Güncelleme: 24.01.2022-13:06)

Çapkınlıklarıyla magazin gündemine nam salmış olan ünlü iş insanı Hakan Sabancı, hızlı gece hayatına hızla devam ediyor. her ay birçok güzelle ismi anılan ünlü iş insanının, geçtiğimiz haftalarda oyuncu Dilara Aksüyek ile dedikodusu çıkmıştı. Basın mensuplarının kameralarına da yansıyan Sabancı ve Aksüyek, sadece arkadaş olduklarını ve aralarında başka türlü herhangi bir arkadaşlık ilişkilerinin olmadığını dile getirmişti. Sabancı ve Aksüyek cephesindeki bu gelişmeden sonra, magazin gündemine asıl bomca düştü. Ünlü iş insanı Hakan Sabancı’nın herkesten sakladığı gizli aşkı 18 yaşındaki Derin Talu çıktı. 

AYDIN: İĞRENÇ VE MİDE BULANDIRICISINIZ 

Geçtiğimiz günlerde Emirgan’daki Gizli Kalsın isimli mekanda gizli aşklarını yaşayan Hakan Sabancı ve Derin Talu, objektiflere yansıdı. Bir takipçilerinin kameralarına yansıyan Sabancı ve Talu’nun samimi halleri ve öpüşmeleri kamera altına alındı. Çevrelerindeki kişilere aldırmadan samimi davranışlarına devam eden ikilinin bu görüntüleri, sosyal medyanın ve magazin gündeminin tam ortasına oturdu. Sabancı ve 18 yaşındaki Derin Talu’nun bomba gibi düşen bu görüntülerinden sonra, Sabancı’nın eski ve olaylı sevgilisi Aygün Aydın çıldırdı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Aydın; ‘’ Bugün mide bulandırıcı birçok şey öğrendim. Para uğruna kızlarını zengin ailelere yamamaya çalışan kadınlar, kardeş kardeş gizli kalsından sonra seks partilerinde grup sekslere katılanlar, kendall olmaya hevesli olurken kendalların ulusal pornografik yayınların bir numaralı temsilcisi olduğunu unutanlar, dünyayı seksten ibaret sanan sığırlar ve ailelerinin haberi olmadan bazı arzuların ve Samyeller'in bilmediği çeşitli madde bağımlı çocuklarının partilerinden bir haber olan ayakta uyuyan ve uyutulan kadınlar... İğrenç ve mide bulandırıcısınız. Ama size teşekkür ederim bana sahip olduğum her şeyin ne kadar temiz olduğunu hatırlatıyorsunuz. Eskiden hepinize hayrandım madalyonun öbür yüzünü öğrendiğimden beri bir böcekten farksızsınız. Aşkı sığ zihniyetlerde değersizleştiren haysiyet yoksunu markalı ucuzluklara inat hayatı hepinizden daha asil ve içi dışı bir samimiyetli ikiyüzlülükten uzak yaşıyorum’’ ifadelerini kullandı. 

hakan sabancı derin talu

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal