Ezgi Mola Photoshop'u Abarttı, Fark Edilince Utandı!

Ünlü oyuncu Ezgi Mola, sosyal medyadaki eğlenceli paylaşımlarına devam ediyor. Bu kez, kendisi hakkında yapılan komik bir photoshopu yayınladı.

01.06.2021-18:48 - (Son Güncelleme: 01.06.2021-18:48)

Ekranların sevilen ismi Ezgi Mola, TRT1 ekranlarında yayınlanan 'Masumlar Apartmanı' dizisi ile hayranlarının karşısına çıkıyor. Genelde komedi dizilerinde izlediğimiz ve güldürdüğü için fazlasıyla samimi bulunan oyuncu Mola, aynı zamanda sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı komik paylaşımlar ile de sevenleri ile her mecrada buluşuyor. Komik yapımlarının yanında ilk defa karşımıza bir dram projesiyle çıkan ünlü oyuncu, başarısına başarı kattı. Safiye'nin travmalarını, psikolojik hastalıklarını ve duygularını çok iyi yansıtan Ezgi Mola, bütün övgüleri topladı.Her ne kadar dram yapımında oldukça başarılı olsa da Mola, komediyi bırakmak istemediğini her koşulda dile getiriyor. Ünlü oyuncu komik paylaşımları ile sevenlerini yeri geliyor kahkahaya boğuyor. Oyuncunun mizahı ne kadar sevdiğini bilen hayranları da zaman zaman Ezgi Mola üzerinden espriler yapıyor.

JASON STATHAM'A YILLARDIR AŞIK

Hayranları nasıl Ezgi Mola'nın peşini bırakmıyorsa, Ezgi Mola da yıllardır, dünyaca ünlü oyuncu Jason Statham'ın peşini bırakmıyordu. Jason Statham'ın fotoğraflarının altına Türkçe sevgi dolu yorumlar bırakan Ezgi Mola,  her paylaşımı ile sosyal medyada da büyük ilgi çekiyor. Evli olan dünyaca ünlü yıldızın fotoğraflarına uzun zamandır yorum bırakmayan Ezgi Mola, son olarak, hayranlarının yaptığı bir photoshop ile gündeme geldi. Ünlü oyuncu, yapılan fotoğrafı Instagram hesabının hikaye bölümünde paylaştı. İşte o paylaşım...


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal