Ünlü Şarkıcı Sinan Akçıl Hayranı Olduğu Müge Anlı’nın Sözlerinden Yeni Bir Şarkı Yaptı!

Sesi ve şarkılarının yanı sıra yazdığı bestelerde de pop müzikte farkını ortaya koyan Sinan Akçıl’ın Müge Anlı’ya olan hayranlığı herkesi şaşırttı. İşte o detaylar…

24.01.2022-16:14 - (Son Güncelleme: 24.01.2022-17:47)

Başarılı şarkıcı Sinan Akçıl, yaklaşık iki yılın ardından yeni albümü Piyanist2 ile sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Ünlü şarkıcının bu müjdeli haberinden sonra, bir bilinmeyen yönü daha ortaya çıktı. Genç kızların yakışıklı sevgilisi başarılı popçu Sinan Akçıl’ın bir Müge Anlı hayranı olduğu öğrenildi. Anlı’nın sözlerinden bir şarkı yaptığını da duyuran Akçıl, herkesi şaşırtan bir sürprizle Müge Anlı’nın programına çıktı. Müge Anlı’nın bir fanı olduğunu söyleyen ünlü şarkıcı; ‘’İtiraf ediyorum. Gerçek bir Müge Anlı fanıyım. Her gün konserlere giderken izlemeden geçirdiğim bir yolculuk yok. Allah Türkiye'yi Müge Anlı'sız bırakmasın’’ diyerek stüdyodaki konukları da duygulandırdı. 

AKÇIL: KLİBİ YAPARKEN PROGRAMDAN ESİNLENDİM 

Uzun bir aranın ardından yeni çıkış parçası ‘’Durum Çok Acil’’ ile müzik piyasasına geri dönüş yapan başarılı şarkıcı Sinan Akçıl, milyonlarca kez dinlenen şarkısı hakkında şaşırtan bir açıklama yaptı. Bu şarkının sözlerini yazarken ünlü sunucu Müge Anlı’dan ilham aldığını dile getiren şarkıcı, Anlı’nın programına sürpriz bir şekilde katılarak da herkesi şaşırttı. Stüdyoda yeni şarkısını seslendiren şarkıcı; ‘’Çok acil kaybım var. Durum çok acil diyordun. Ben de bu sözünü şarkı sözüne çevirdim. Burada acı çeken insanların ortak sözleri oldu. Klibi yaparken programdan esinlendim. Allah seni Türkiye'den eksik etmesin. Herkesin duası senin üzerine’’ dedi. Sözlerine devam eden Sinan Akçıl; ‘’ O kadar doğal ki tam bir Türk kadınının temsilcisi olduğunu düşünüyorum. Müge'nin attığı her adım çok değerli. Bir de çok komik sözleri var. 'Bana yandan yandan geliyor' diyor. Tam benim konuşma tarzım... O yüzden inanılmaz komik bir yanı da var. Türkiye'de benim için hayran olunacak isim yoktu. Ta ki Müge Anlı'yı izleyene kadar...’’ ifadeleriyle de herkesin gönlünü okşadı. 

MÜGE ANLI SİNAN AKÇIL

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal