Canlı Yayında Hasta Olduğunu Duyuran Ünlü Sunucu Müge Anlı Yıllardır Sunduğu Programa Veda mı Edecek?

Ekranların en sevilen sunucularından biri olan Müge Anlı, önceki gün canlı yayında herkesi şaşırtan bir itirafta bulundu. İşte Anlı’nın sağlık durumuyla ilgili yaptığı o itirafı…

20.01.2022-11:31 - (Son Güncelleme: 20.01.2022-11:31)

Yıllardır ATV ekranlarının en sevilen ‘’Müge Anlı ile Tatlı Sert’’ isimli programını sunan Müge Anlı, kendisiyle ilgili bilinmeyen bir bilgiyi paylaştı. Ünlü sunucu önceki gün programa katılan konuklardan birinin hastalığını bahane ederek konuları hatırlamadığını söylemesi, Anlı’yı kızdırdı. Bunun üzerine Müge Anlı kendisinin de bir hastalığı olduğunu söyleyerek herkesi şaşırttı.

ANLI: NASIL CANLI YAYINA ÇIKIYOR DERSİNİZ

Uzun yılla boyunca kayıp vakaları ve cinayetleri çözen ve birçok yardım kampanyasına öncü olan başarılı sunucu Müge Anlı’nın, önceki gün yayınında sarf ettiği sözler sevenlerini üzdü. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına konuk olarak giden bir kadının, sorulan soruları yanıtlamaması ve ‘’Ben şeker hastasıyım, hatırlamıyorum söylediklerimi’’ sözlerini kullanması ünlü sunucuyu kızdırdı. Bunun üzerine Müge Anlı ilk defa böyle bir açıklama yaparak; ‘’Sizin şekeriniz şeker mi? Ben geçen hafta sonu ölçtürttüm, kaç çıktığını size söylesem bu kadın nasıl canlı yayına çıkıyor dersiniz’’ diyerek hayranlarını üzen bilgiyi paylaştı. Müge Anlı’nın bu sözleri hem hayranlarını derinden üzerken hem de ünlü sunucunun ne rahatsızlığı olduğu konusunu gündeme getirdi. Yakın bir zamanda yine canlı yayında kilo kaybettiğini açıklayan Anlı, yoğunluktan yemek yemeyi unuttuğunu ve hem yakın dostlarının hem de iş arkadaşlarının kendisine zorla yemek yedirmeye çalıştığını duyurmuştu. Güzel sunucunun sağlık durumuyla ilgili yaptığı bu art arda gelen açıklamalar sonrası ise Müge Anlı’nın bir zayıflama hastalığı olup olmadığı konusunu gündeme getirdi. Ayrıca son zamanlarda hastalığıyla gündeme gelen Müge Anlı'nın, yıllardır sunduğu ''Müge Anlı ile Tatlı Sert'' programını da sonlandırıp sonlandırmayacağı merak konusu oldu.

müge anlı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal