Ünlüler Camiası Basketbolcu Sevdasına Tutuldu! Ebru Şahin’den Sonra İrem Sak da Aradığı Aşkı Basketbolcuda Buldu!

Güzel oyuncu İrem Sak’ın önce yalanladığı şimdilerdeyse doğruladığı basketbolcu aşkı Furkan Korkmaz çıktı. İşte Sak’ın sakladığı ilişkisine dair o detaylar…

20.01.2022-10:23 - (Son Güncelleme: 20.01.2022-11:47)

Yer aldığı her dizi ve filmde gösterdiği oyunculuk performansı ile adından sıkça bahsettiren ünlü oyuncu İrem Sak, son zamanlarda herhangi bir projede yer almıyor. Hayranlarının televizyon ekranlarında ve beyaz perdede özlediği İrem Sak şu sıralarda iş hayatıyla değil de, aşk hayatıyla gündeme geliyor. Geçtiğimiz haftalarda adı basketbolcu Furkan Korkmaz’la anılan başarılı oyuncu, hakkında çıkan bu haberleri kesin bir dille yalanlamıştı. Önceki gün bir alışveriş merkezinde dolaşırken basın mensuplarının kameralarına yansıyan güzel oyuncu hem sosyal medya kullanımı hem de özel hayatı hakkında şaşırtan itiraflarda bulundu. Güzel oyuncu İrem Sak uzun zamandır sosyal medya paylaşımlarına ara verdiğini söyleyerek; ‘’Kendimi sosyal medyadan geri çektim. En son ne zaman paylaşım yaptım hatırlamıyorum. Çünkü istediğim gibi paylaşım yapamıyorum. Paylaşımlarım başka yerlere çekiliyor. ‘Buraya mı yoksa şuraya mı çekilecek?’ diye düşünmekten ben, ben olamıyorum. Beni yordular. Benimkisi detoks değil, emeklilik. Resmen emekli oldum. Twitter’ı da yaklaşık bir sene önce kapattım. Artık ben de hayatımı yaşıyorum’’ diyerek dobra açıklamalarda bulundu. 

SAK: HAYATIMDA BİRİ VAR

Sosyal medya kullanımından elini eteğini çektiğini söyleyen güzel oyuncu, aşk hayatıyla ilgili de herkesi şaşırtan cevaplar verdi. Ünlü oyuncu, geçtiğimiz haftalarda adı aşk dedikodularına karıştığı Furkan Korkmaz hakkında konuştu. Aralarında 11 yaş farkı bulunan İrem Sak ile Korkmaz’ın hakkında çıkan aşk iddialarına ünlü oyuncu; ‘’Evet, hayatımda biri var. En son duyduğunuz şey doğru’’ yanıtını verdi. Bunun üzerine muhabirlerin bu haberi yalanladığını hatırlatması sonrası Sak; ‘’Siz de inandınız mı?’’ diyerek şaşırtan bir yanıt verdi. Böylece ilk önce yalanlanan sonrasındaysa doğrulanan İrem Sak ve Furkan Korkmaz ilişkisi, birinci ağızdan doğrulanarak netleşmiş oldu. 

İREM SAK

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal