Maske Kimsin Sen Jürisi ve Yasak Elma’nın Yıldızı Ünlü Oyuncu Eda Ece’den Hayranlarını Korkutan Haber Geldi!

Ekranların sevilen ismi Eda Ece, hayranlarına ikinci kez kötü haberi duyurdu. İşte ünlü oyuncunun sosyal medyadan duyurduğu o haber...

20.01.2022-08:39 - (Son Güncelleme: 20.01.2022-09:58)

Fox TV’nin en sevilen dizilerinden biri olan Yasak Elma’da uzun soluklu bir şekilde rol alan güzel oyuncu Eda Ece, dizide hayat verdiği Yıldız karakteriyle büyük bir beğeni topladı. Dizide ilk çıkış yakaladığı andan itibaren replikleri ve kurduğu diyaloglar sebebiyle sosyal medyanın dilinden düşmeyen Eda Ece, en sevilen karakterlerden birini oluşturmayı başardı. Son projesinde yakaladığı bu çıkış ve hayran kitlesinin git gide artması, ünlü oyuncunun Maske Kimsin Sen? İsimli yarışmada jüri üyesi olmasına neden oldu. Ekranlara farklı bir soluk getiren ve aynı zamanda da içerdiği simgeler nedeniyle ilk yayınlandığı gün büyük bir tepki toplayan yarışmada, Eda Ece jüri üyeliğini üstlendi. Güzel oyuncunun hem Yasak Elma’da hem de Maske Kimsin Sen? İsimli yarışmanın jüri üyeliğini yapması ise birden fazla projede yer alması ise ünlü oyuncunun hayranlarını sevindirdi. Fakat dizi ve program arasında koşturan güzel oyuncudan hayranlarını üzen bir haber geldi. 

ECE: HAFİF ATLATIYORUM 

Yasak Elma’nın Yıldız’ı ve Maske Kimsin Sen’in başarılı jüri üyesi ünlü oyuncu Eda Ece, aldığı kötü haberi sosyal medya hesabından paylaştı. Artan koronavirüs vakalarından etkilenen güzel oyuncunun, rutin yapılan testlerde pozitif olduğu ortaya çıktı. Aldığı haber sonrası kendini hemen izolasyona alan güzel oyuncu, kendisiyle temas edenleri de bilgilendirmek için sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Eda Ece yaptığı paylaşımda; ‘’İkinci kez covid oldum. Yasak Elma ve Maske Kimsin Sen’e ve ev halkına hayırlı olsun. Şaka bir yana gayet iyiyim, daha önce covid geçirdiğim ve iki aşı olduğum için hafif atlatıyorum. Aşısızken ilk covidim çok daha beterdi. Tavsiyelere uyun, kendinize iyi bakın. Önce sağlık’’ diyerek cümlelerini noktaladı. 

eda ece koronavirüse yakalandı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal