Oyuncu Eda Ece ve Melis Sezen'in Rolleri Değişti!

Yasak Elma’daki rolü ve performansıyla izleyicinin en sevdiği karakter haline dönüşen Eda Ece hakkında bomba iddialar gündeme geldi. İddiaya göre sevilen oyuncu Eda Ece yerine Melis Sezen geliyor…

27.11.2021-10:03 - (Son Güncelleme: 27.11.2021-10:59) Oyuncu Eda Ece ve Melis Sezen'in Rolleri Değişti!

Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece ve Sadakatsiz’in Melis Sezen arasında kıyasıya rekabet olduğu konuşuluyor. İddiaya göre Kanal D’deki yeni yarışmada jüri koltuğuna oturacak isim olan Ece yerine Sezen getirildi. Birçok ünlünün yer alacağı programa dair detaylar ise yavaş yavaş ortaya çıkıyor. 

EDA ECE VE MELİS SEZEN REKABETİ 

İki başarılı oyuncu Eda Ece ve Melis Sezen hakkında çıkan iddialar gündemi karıştırdı. İddiaya göre iki başarılı yapımın başarılı oyuncuları arasında bir anlaşmazlık söz konusu oluyor. Kanal D’de başlayacak olan “Maske Kimsin Sen” programında ilk önce Eda Ece ile anlaşan yapım sonrasında anlaşmayı bozarak Sadakatsiz’in Melis Sezen’iyle anlaştı. Sosyal medyada hızla yayılan dedikodu, iki oyuncunun da takipçilerini ayağa kaldırdı. İddianın perde arkasında ise şöyle bir gerçek yatıyor; Kanal D’de yayınlanacak olan Maske Kimsin Sen programı ilk önce Fox TV ekranlarında izleyicisiyle buluşacaktı. Hatta program için ilk teklif götürülen isimler arasında Eda Ece, Demet Akalın ve Kerem Bürsin vardı. Fakat programın Kanal D’ye geçmesi daha önce götürülen tekliflerin de ortasından kalkmasına neden oldu. Böylece yarışmanın dedektif ünlüler koltuğuna Melis Sezen, Ali Yücesoy ve Doğu Demirkol getirildi.

eda

TAK MASKENİ GÖSTER MARİFETİNİ

Tüm dünyada yayınlanan eğlenceli yarışma programı “The Masked Singer” adlı program Türkiye’ye uyarlanıyor. “Maske Kimsin Sen” ismiyle televizyon ekranlarına gelecek yarışmanın çekimleri hızla devam ediyor. Kanal D ekranlarında seyircisiyle buluşmak için hazırlanan Maske Kimsin Sen programının yapımı Medyapım üstleniyor. Fenomen yarışmanın yönetmenliğini Ebru Yalçın üstlenirken, sunuculuğunu ise Tansel Öngel yapıyor. Türkiye’ye yarışma konusudna yeni bir soluk getirecek olan Maske Kimsin Sen programının içeriğinde ise, kendi branşlarında ünlü olan isimler farklı kostümler ve maskelerle kimliklerini gizleyip şarkı söyleyecek. Devamında ise dedektif olarak adlandırılan jüri üyeleri ve stüdyodaki seyirciler maskenin altında kimin olduğunu tahmin edecek. Jüri üyelerine ve seyircilere gösterdiği performans sonrasında en az oyu alan yarışmacı maskesini çıkarıp yarışmadan ayrılmak zorunda kalacak. 

melis

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal