Oyuncu Hafsanur Sancaktutan’dan Ortalığı Alev Aldıracak Pozlar

21 yaşındaki güzel oyuncu Hafsanur Sancaktutan sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Genç oyuncunun son zamanlardaki giyim tarzı çevresindekileri büyülüyor…

26.11.2021-17:50 - (Son Güncelleme: 26.11.2021-17:50) Oyuncu Hafsanur Sancaktutan’dan Ortalığı Alev Aldıracak Pozlar

İlk projesi Gülperi ile ekran karşısına geçen güzel oyuncu Hafsanur Sancaktutan, son olarak geçtiğimiz ay izleyicisine veda eden Son Yaz dizisinde rol almıştı. Kariyerinde Son Yaz dizisinde zirveye çıkan oyuncu şu sıralar yeni bir projede yer almıyor. Instagram hesabını aktif kullanmayı seven oyuncu sık sık paylaşım yaparak takipçileriyle etkileşime geçiyor. Genç oyuncu son fotoğrafında simsiyah giyindiği bir kareyi paylaşarak takipçilerine sundu. Sancaktutan’ın iddialı pozlarına sevenleri tarafından yoğun beğeni ve yorum yağıyor. 

hafsa

MESLEKTAŞI DENİZ CAN AKTAŞ İLE AŞK YAŞIYOR

Kendisi gibi oyuncu olan Deniz Can Aktaş ile bir süredir aşk yaşayan Sancaktutan her fırsatta sevgisini dile getiriyor. Genç sevgililerin her alanda birbirine destek olduğu ise çok konuşulanlar arasında. Rol aldığı Son Yaz dizisinden sonra şuanda bir dizi veya film projesinde yer almayan Sancaktutan’ın bir mücevher markasının yüzü olduğu biliniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal