Hafsanur Sancaktutan'ın Burnu Estetik Mi?

Fox TV'de yayınlanan Son Yaz dizisinin güzel oyuncusu Hafsanur Sancaktutan estetik mi yaptırdı? Hafsanur Sancaktutan'ın burnu estetik mi?

20.02.2021-08:51 - (Son Güncelleme: 20.02.2021-08:51) Hafsanur Sancaktutan'ın Burnu Estetik Mi?

Son Yaz dizisinde Yağmur karakterine hayat veren Hafsanur Sancaktutan burnunun estetik olup olmadığı merak konusu oldu. Hafsanur Sancaktutan'ın burnu estetik mi ? İşte haberin detayları...

HAFSANUR SANCAKTUTAN KİMDİR? 

Hafsanur Sancaktutan 20 Mart 2000 yılında İstanbul'da doğdu. Küçük yaşlardan itibaren tiyatroyla ilgilenen Sancaktutan ilk olarak 2018 yılında yayınlanan 'Gülperi' dizisiyle televizyonda yer almıştır. Oyuncu, Aşk Ağlatır dizisindeki canlandırdığı Ada Meryem karakteriyle tanınmıştır. 

HAFSANUR SANCAKTUTAN BURNUNA ESTETİK Mİ YAPTIRDI?  

Güzel oyuncu, burnunun estetik olduğu iddiaları sonrası henüz bir açıklama yapmadı. 

SON YAZ DİZİSİNİN YAĞMUR'U KİMDİR?

Hafsanur Sancaktutan, Son Yaz dizisinde Yağmur karakterine hayat vermektedir. Selim ve Canan’ın kızı. Liseden yeni mezun olmuş, birkaç ay sonra üniversiteye gitmeye hazırlanıyor. Hırçın, zeki, kararlı, fevri, cesur, akıllı, ailesine ve sevdiklerine çok düşkün, yardımsever, dominant, çalışkan, dürüst, sert, sabit fikirli, yaşından olgun, sorumluluk sahibi, korumacı, inatçı, lider ruhlu genç bir kız. Yağmur, her ne kadar babasına tepkili de olsa, aslında babasına çok benziyor. Anlaşması çok kolay bir karakter değil. Haklı olduğunu düşündüğü zaman, dünya yıkılsa kimseyi dinlemiyor. Kafasına koyduğu şeyi yapan bir kız. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal