Melisa Şenolsun ve Sürpriz Sevgilisi Yakalandı!

Yer aldığı projeler ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Melisa Şenolsun son aşkının ardından sürpriz bir isimle yakalandı. Köşe bucak saklanan çift kameralara yansıdı. Şenolsun’un sevgilisi meğerse meslektaşıymış...

26.11.2021-14:01 - (Son Güncelleme: 26.11.2021-14:41) Melisa Şenolsun ve Sürpriz Sevgilisi Yakalandı!

Rol aldığı Tatlı Küçük Yalancılar dizisi ile ekranların sevilen oyuncusu haline gelen Melisa Şenolsun’dan bomba haberler geldi. Aşk hayatı kendisi gibi renkli olan güzel oyuncunun yeni sevgilisi hayranlarını şaşırttı. Son olarak oyuncu Şenolsun’un yanında Tuba Büyüküstün’ün eski sevgilisi Umut Evirgan’ı gören takipçiler yeni aşka yelken açan oyuncuyu desteklediler. 

MELİSA ŞENOLSUN KAÇSA DA SAKLANAMADI

25 yaşındaki güzel oyuncu kariyer basamaklarını birer birer tırmanırken son olarak Masumlar Apartmanı’nda Rüya karakterine hayat veriyor. İsminin Umut Evirgan’la sık sık anılmasından sonra yanında meslektaşı Ekin Mert Daymaz’ı gören takipçileri oldukça şaşırdı. Magazin gündemine bomba gibi düşen gizli saklı aşk ise Söylemezsem Olmaz programının kameralarına yansıdı. El ele görüntülenen çift koşar adım uzaklaştı. 

melisa

MELİSA ŞENOLSUN KİMDİR?

24 Eylül 1996 doğumlu güzel oyuncu Melisa Şenolsun aslen İzmirlidir. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda öğrenci olan oyuncu, kariyer basamağına ilk defa Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde rol almasıyla başladı. Kiralık Aşk, Umuda Kelepçe Vurulmaz, Nefes Nefese, Menajerimi Ara dizilerinde yer alan Şenolsun, son olarak da Masumlar Apartmanı dizisinde rol almaktadır.

EKİN MERT DAYMAZ KİMDİR?

2 Aralık 1990 doğumlu olan yakışıklı oyuncu Ekin Mert Daymaz, Almanya’da doğdu. Best Model of Turkey yarışmasında üçüncü olan Daymaz, sonrasında dizi hayatına başladı. Not Defteri, Çilek Kokusu ve Hayat Sevince Güzel adlı dizilerde başrol oynayan Daymaz, şuanda Haliç Üniversitesi’nde fitness ve antrenörlük okumaktadır. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal