Masumlar Apartmanı'nın Han'ı Birkan Sokullu Evleniyor mu?

Son zamanların gözde dizisi Masumlar Apartmanı’nın yakışıklısı Birkan Sokullu’dan samimi açıklamalar geldi. Sokullu, sevgilisiyle evleneceğinin sinyallerini gönderdi.

25.11.2021-17:40 - (Son Güncelleme: 25.11.2021-18:03) Masumlar Apartmanı'nın Han'ı Birkan Sokullu Evleniyor mu?

Çok sevilen ve çok tartışılan bir televizyon dizisi olan Masumlar Apartmanı her Salı akşamı sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Dizide Han karakterine hayat veren başarılı oyuncu Birkan Sokullu’ya övgüler yağıyor. Her haftada dizide başka bir heyecanın yaşanması, seyircinin diziye olan ilgisini de büyütüyor. 

BİRKAN SOKULLU AİLEYE GİRDİ

Başarılı ve yakışıklı oyuncu Birkan Sokullu geçtiğimiz akşam sevgilisi Eda Gürkaynak ile görüntülendi. Arnavutköy’de bir mekanda arkadaşlarıyla bir araya gelen ikili samimi açıklamalarda bulundu. Ayaküstü muhabirlerle sohbet eden aşık çifte, Gürkaynak’ın sevgilisi Birkan Sokullu’yu ailesiyle tanıştırması soruldu. Gürkaynak sevgilisi hakkında, “Birkan’ı çok seviyorlar. Gayet de iyi anlaşıyorlar” ifadelerini kullandı. 

birkan

MUTLUYUZ VE SİNERJİMİZ ÇOK YÜKSEK

Arnavutköy'de bir kafe çıkışında muhabirlere yakalanan güzel çift, oyuncu Birkan Sokullu ve sevgilisi Eda Gürkaynak samimi itiraflarda bulundu. Geçtiğimiz günlerde Sokullu için yapılan “aileye girdi” haberleri için de açıklama yapan oyuncu, “Aileye girmek’ tuhaf. O aileye girmek değil, tanışıklık. Eda da benim ailemi tanıyor. Mutluluğumuzu çevremizle paylaşmaya çalışıyoruz. Sinerjimiz çok yüksek” sözleriyle duygularını dile getirdi. Genç çifti gören muhabirler ne zaman evleneceklerine dair sorular sorunca da, oyuncu Birkan Sokullu konuya dair sessizliğini bozdu. Evliliğe dair olumsuz düşüncelerinin olmadığını söyleyen oyuncu, “Evlilikle alakalı herhangi bir negatif yargım yok. Bir gün karar verirsek, uygulamaktan kaçınmayız” diyerek evliliğe yakın durduklarını belirtti. Güzel çiftin neşeli halleri de gözden kaçmadı.

SEVGİLİMİN KREATİFLİĞİNİ SEVİYORUM

Muhabirlerin Gürkaynak'a, "Oyunculuk yapan birisiyle ilişki yaşamak zor mu?" sorusuna yanıtı "Birkan'la olmak bana hiç zor gelmiyor açıkçası. Oyuncu olması da sorun değil, ben onun o kreatif tarafını da seviyorum, dünyasını seviyorum, çok da besleniyorum. O yüzden herhangi bir sorun yaşamıyoruz" şeklinde oldu. Sevgilisi Birkan Sokullu'nun setinin yoğun olmasından dolayı fırsat yaratıp eğlendiklerini söyleyen Gürkaynak, "Pandemi sürecinden dolayı set ziyaretleri çok kısıtlandı, birde onlar çok hızlı bir şekilde çekiyorlar. Çok hızlı bir şekilde dönüyor orada süreç, işine müdahale etmemek adına çok fazla ziyaret etmiyorum. Set çıkışı oyuncu arkadaşlarıyla görüşüyoruz, eğleniyoruz" diyerek düşüncelerini paylaştı. İkili verdikleri röportajdan sonra mekandan ayrıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal