Eda Ece İlişkisi Hakkında Konuştu

Kısa bir süre önce ilişkilerine yeni bir şans daha veren oyuncu Eda Ece ve basketbolcu Buğrahan Tuncer, Nişantaşı'nda görüntülendi. Ünlü çiftten Eda Ece, ‘Şu an hiçbir sorun yok, görüyorsunuz. Kimseye mutluluk resmi gösterme çabam yok’ dedi.

15.03.2021-12:08 - (Son Güncelleme: 15.03.2021-12:08) Eda Ece İlişkisi Hakkında Konuştu

Ünlü oyuncu Eda Ece ile basketbolcu Buğrahan Tuncer, kısa bir süre önce ayrılık kararı almıştı. Ayrılığa çok fazla dayanamayan ünlü çift, kısa bir süre önce tekrar bir araya geldi.

Habertürk'te yer alan habere göre; Eda Ece ve basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer, geride bıraktığımız gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Aylar sonra yan yana görüntülenen ünlü çift, ayaküstü basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Sevgilisiyle alışverişe çıktığını dile getiren Eda Ece, elindeki poşetlere işaret ederek rol aldığı dizinin kıyafet provasına geldiğini belirtti. Ece, oradan sete geçeceğini söyledi.

‘KİMSENİN BUNU YAŞAMASINI İSTEMEM’

Geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanan ve gördüğü tedavinin ardından eski sağlığına kavuşan Eda Ece, konu hakkında şu açıklamada bulundu: ‘Çok kalabalık Nişantaşı, herkes sıkıldı herhalde. Hava güzel, o da etkili oluyor. Ben Covid-19 oldum, sıramı savdım ama kimsenin bunu yaşamasını istemem. Herkes dikkat etsin kendine. Antikorum daha oluşmadı galiba. Yine maskeyle kendimi korumaya çalışıyorum’

‘MUTLULUK RESMİ' GÖSTERME GİBİ BİR ÇABAM YOK’

İlişkisi hakkında da konuşan Ece, mutlu olduğunu belirterek ‘Sürekli 'Ayrıldım, barıştım, kavga ettim' diye bunları söylemek istemiyorum. Şu an hiçbir sorun yok, görüyorsunuz. Kimseye mutluluk resmi gösterme gibi bir çabam yok’ ifadelerini kullandı.

‘SÜREKLİ AÇIKLAMAK İSTEMİYORUM’

Güzel oyuncu, sözlerine şöyle devam etti: ‘Herhalde çok fazla Instagram paylaşımı yapıp, mikrofonlara konuşmayınca bu konuda haberler otomatik olarak çıkıyor. Niye nazar değsin ki? Herkesin ilişkisi var, öyle düşünmedim. Ben özel hayatımı sürekli açıklamak istemiyorum. Şu an hiçbir problem yok’

Ünlü oyuncu, ‘Sizin önceliğiniz kariyer mi yoksa evlilik mi?’ sorusuna ise şöyle karşılık verdi: ‘Ben iyi bir ailede büyüdüm. İlerisi için ailem olmasını isterim. Bu genç yaşta üretip, yaratmaya, kendi hayatımı kazanmaya çalışıyorum. İleride benim de bir ailem olacak tabi’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal