Ünlü Oyuncu Eda Ece Basketbolcu Sevgilisine Kıyamayınca Kesenin Ağzını Açtı!

Ekranların sevilen oyuncusu Eda Ece, sevgilisiyle yaşadığı Avrupa yakasındaki evinden taşındı. Basketbolcu sevgilisini kıramayan Ece, yeni evi için kesenin ağzını açtı.

27.12.2021-16:58 - (Son Güncelleme: 27.12.2021-16:58)

Her hafta yayınlanan yeni bölümüyle reyting rekorları kıran Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece, uzun bir süredir basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile aşk yaşıyor. Tuncer’le uzun süren birlikteliğinin ardından aynı evde yaşamaya karar veren Ece, basketbolcu sevgilisi ile birlikte oturmaya karar verdi. Ekranların sevilen oyuncusu Eda Ece, avrupa yakasında oturduğu evinden sırf sevgilisi için Anadolu yakasına taşınmaya karar verdi. Ünlü oyuncu oturduğu sosyeteye yakın evini kiraya vererek, Kalamış’ta yeni bir bahçeli eve geçti. Güzel oyuncu Eda Ece’nin kira için verdiği ücret ise adeta dudak uçuklattı. 

BASKETBOLCU SEVGİLİSİNE KIYAMADI

Yer aldığı her projeyle adından sıkça söz ettiren başarılı oyuncu Eda Ece, oynadığı son dizi Yasak Elma’daki Yıldız karakteriyle unutulmaz bir performansa imza atmaya devam ediyor. Başarılı oyuncu dizideki sergilediği performansla oyunculuk alanındaki yeteneğini kanıtlamış olurken, aynı zamanda da yeni projelerin kapısının aralanmasına da neden oldu. Yetenekli oyuncunun kariyer alanındaki birer birer çıktığı başarı basamaklarının ardından, özel hayatı da büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Ünlü oyuncu uzun bir süredir aşk yaşadığı Buğrahan Tuncer’le yaşadığı kısa ayrılığın ardından aynı evde yaşamaya karar verdi. Ulus Savoy’da oturan ünlü oyuncunun 40 bin TL ödediği evinden vazgeçip Anadolu yakasına geçmesinin tek sebebinin ise, sevgilisi Tuncer olduğu öğrenildi. Evini 40 bin TL’ye veren ünlü oyuncu, Kalamış’a taşındığı evinin kirasına da aynı bedeli ödemeyi kabul etti. 

eda ece

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal