Şarkıcı Ebru Polat Sevgilisine Arkadaşı Tarafından Gönderilen Çıplak Fotoğrafları Yakalayınca Deliye Döndü!

Ünlü şarkıcı Ebru Polat seslendirdiği şarkıların yanı sıra özel hayatıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Bu kez Polat’ın başına öyle bir şey geldi ki, şarkıcı neredeyse sinir krizi geçirecekti.

27.12.2021-16:08 - (Son Güncelleme: 27.12.2021-16:08)

Sesi ve şarkılarıyla hafızalara kazınan ünlü şarkıcı Ebru Polat, son zamanlarda şarkılarından ziyade özel hayatıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Flash TV’de ‘’Al Sana Haber’’ isimli programda yorumcu olarak ekran başına geçen Polat, başına gelen olayı sosyal medya hesabından anlattı. Uzun bir süredir Tolgahan Yıldız ile aşk yaşayan şarkıcı, sevgilisine gelen mesajları fark ettiğinde deliye döndü. Yıldız’ın arkadaşım diyerek tanıttığı kişinin, müstehcen fotoğraflarını görünce ne yapacağını şaşırdı. Gördüğü manzara karşısında sinirlerine hakim olamayan şarkıcı; ‘’Benim için bu ilişki bitmiştir. Kadın bu cesareti nasıl alıyor. Duvara kafasını sürtsem şimdi şiddet mi olacak bu? Fitil fitil burnundan getireceğim’’ diyerek meydana gelen olaya karşı öfkesini dile getirdi. 

POLAT: BURNUNDAN FİTİL FİTİL GETİRİRİM

Erkek arkadaşı Tolgahan Yıldız ile aşk yaşayan ünlü şarkıcı, sevgilisinin arkadaşım olarak tanıttığı kişiden gelen çıplak fotoğrafları görünce deliye döndü. ünlü şarkıcı sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamalarıyla konuyla ilgili olan öfkesini şu sözlerle dile getirdi; ‘’Benim erkek arkadaşım dediğim insana kız arkadaşı, kankası çıplak fotoğraf atamaz arkadaş. Bunu da hiçbir kadın kabul etmez. 'Kadın zaten öyle bir kadın, benim ne suçum var?' diye bir şey yok. Sen yüz vermişsin demek ki diye bir şey var. Ben bu saygısızlığa katlanmak zorunda değilim. Milletin g..ünü başını görmek zorunda değilim. Bu senin tanımadığım biri olsa yine sıkıntı değil ama senin arkadaşın. Bu ne hadsizlik? Bu ne ahlaksızlık? Bu bana yapılan saygısızlık benim için güvensizliktir! Benim için bu ilişki bitmiştir. Ortada bir yanlış var, hala bir de kendini savunmaya çalışıyorsun. Ben öyle ilişkim yürüsün diye her b... affeden tiplerden değilim. Bunu da senin burnunda fitil fitil getiririm’’ dedi.

ebru polat ve sevgilisi 

ÜNLÜ ŞARKICININ ÖFKEDEN GÖZÜ DÖNDÜ

Karşılaştığı fotoğraflar karşısında sinirlerine hakim olamayan şarkıcı, yaptığı açıklamalarla ardı arkası kesilmeyen öfke krizlerini takipçilerine de yaşattı. Polat; ‘’ O kadar sinirliyim ki bir kadın ilişkisi olan bir adama neden çıplak fotoğraf atara arkadaş ya. Bir de çocuk gelişimcisi bir kadın. Bu ne cüret. Hadsizliğe sinirliyim! Rezil rüsva edesim var buradan. Adamın rahatlığı... 'Ben görmedim bir yerlerini, bakmadım bile valla' demesi. Ulan o kadın nasıl cesaret buluyor buna demezler mi adama! Duvara kafasını sürtsem, soyuna sopuna küfür etsem şimdi şiddet mi olacak bu yani? Bazı insanlara hanımefendilik, insanlık yaramıyor. Bundan sonra görüşürüz. Anlaşıldı özlediniz siz eski Ebru'yu’’ diyerek konuyla ilgili son açıklamasını da yaptı. ünlü şarkıcının bu açıklamayı yaptıktan sonra ise en çok merak edilen konu, fotoğrafları atan kişinin kimliğine geldi. Ünlü şarkıcı henüz kimliği açıklamasa da, yaptığı açıklamalardan sonra bu konunun daha da uzayacağı aşikar gözüküyor. Ebru Polat'ın sevgilisi Tolgahan Yıldız ise hala sessizliğini korumaya devam ediyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal