Ebru Polat Yine Görgüsüzlüğünü Konuşturdu! Ünlü Şarkıcı Milyonluk Aracını Sosyal Medyada Paylaştı

Ünlü şarkıcı Ebru Polat sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım sebebiyle topa tutuldu. Yeni aldığı milyonluk arabasını paylaşan Polat’ın arabası fiyatıyla dudak uçuklattı.

23.03.2021-13:30 - (Son Güncelleme: 16.12.2021-18:23)

Uzun süredir şarkıcılık yapan fakat son dönemlerde kendi adına çıkardığı kozmetik markaları üzerinden gelir elde eden şarkıcı Ebru Polat skandal bir olaya imza attı. Polat sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı lüks paylaşımla herkesin tepkisini topladı. Bu konu üzerine 2.sayfa isimli magazin programına bağlanan şarkıcı; “Bu yıl çok çalıştım. Dolayısıyla kendimi ödüllendirmem gerekiyor. En çok istediğim şeylerden biri de güzel bir arabaydı ve aldım” diyerek bir açıklamada bulundu. 

EBRU POLAT’DAN ALTI MİLYON TL’LİK PAYLAŞIM

Kendi adına marka çıkaran ünlüler kervanına katılan Ebru Polat, sosyal medyada yaptığı paylaşımla adeta linçlendi. Uzun süredir şarkıcılık yapan Polat’ın, yeni aldığı arabayı paylaşması görgüsüzlük olarak nitelendirildi. Lüks hayata olan düşkünlüğü ile bilinen Polat’ın aracının içine isminin ve soy isminin baş harflerini yazdırdı. Yeni araba aldığını büyük bir gururla herkese duyuran şarkıcı; ‘’ Hadi bakalım hayırlı yolculuklar bana’’ diyerek paylaştı. Ünlü şarkıcının altı milyonluk arabası, fiyatını duyan herkesin dudağını uçuklattı. 2. Sayfa isimli magazin programına bağlanan şarkıcı arabasıyla ilgili; ‘’ Bu yıl çok çalıştım. Dolayısıyla kendimi ödüllendirmem gerekiyor. En çok istediğim şeylerden biri de güzel bir arabaydı ve aldım’’ ifadelerini kullandı. Sosyal medyadan aldığı tepkileri çok da önemsemediği gözüken şarkıcının, lüks paylaşımları hala devam ediyor. Geçtiğimiz yaz ayında Bodrum’da ev kiralayan ünlü şarkıcının aylık 100 bin TL kira ödemesi de, araba konusunda olduğu gibi çok konuşulmuş ve tartışılmıştı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal