Gülben Ergen’den Kötü Haber Geldi! Ünlü Şarkıcı Evde Seruma Bağlandı

Şarkılarıyla yıllardır hayranlarını mest eden ünlü şarkıcı Gülben Ergen’den kötü haber geldi. Ünlü şarkıcı evinde tedavi görmeye başladı.

27.12.2021-15:35 - (Son Güncelleme: 27.12.2021-15:35)

Sesi ve şarkılarıyla gönüllere taht kuran isimlerden biri olan Gülben Ergen, konserden konsere koşmaya devam ediyor. Yer aldığı sahnelerde sesini konuşturan şarkıcı, aynı zamanda sahne kostümleriyle de adından sıkça söz ettirmeyi başarıyor. Güzel şarkıcı yoğun iş temposu ve konser takvimi arasında gidip gelirken, bağışıklık sistemi sinyal vermeye başladı. Sahnede gösterdiği performanslar sonrası yorulan ve takviyeye ihtiyaç duyan ünlü şarkıcı, adeta evin hastaneye çevirdi. Serum desteği alan ünlü şarkıcı Gülben Ergen, sağlığına ve hız kesmeden konser takvimine dönmek için kendini istirahata aldı. 

ÜNLÜ ŞARKICI YORGUN DÜŞTÜ

Koronavirüs salgını nedeniyle uzun bir süre iş yapamayan şarkıcılar ve orkestralar, yasakların kalkmasıyla birlikte hız kesmeden takvimlerini güncellemeye başladılar. Uzun bir aranın arsından sahneye çıkan müzisyenler, hem özledikleri seyircileri ve alkış sesiyle buluştular hem de ekonomik olarak geçirdikleri o boş dönemi değerlendirmeye çalıştılar. Şarkıcılar ise yasakların kalkmasıyla kendilerini çok özledikleri sahnelerde bulmaya başladı. O isimlerden biri olan Gülben Ergen de, konserlerden konserlere koşmaya devam etti. Uzun süren iş temposuna dayanamayan Ergen, halsiz düşerek evde kendini istirahata aldı. Başarılı şarkıcı sosyal medyadan yaptığı paylaşımla evden serum takviyesi almaya başladığını duyurdu. İki gün üst üste takviye alan şarkıcı, kendini yenileyerek sahnelere geri dönmeye hazırlanıyor. Ünlü şarkıcının yaptığı ilk serum paylaşımı ise hayranlarını korkutmaya yetti. Ergen aldığı takviyelerle de birlikte daha iyi olduğunu paylaştığı videolar üzerinden de takipçilerine paylaşmış oldu. 

gülben ergen hastalandı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal