Gülben Ergen Lüks Paylaşım Yapanları Hedef Aldı, Ağzına Geleni Söyledi!

Şarkıcı Gülben Ergen sosyal medya hesabı üzerinden lüks paylaşımlar yapanlara isyan etti. Ergen’in bu sözleri magazin gündeminde çok konuşulacağa benziyor. İşte habere ilişkin detaylar…

14.12.2021-13:29 - (Son Güncelleme: 14.12.2021-14:03)

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen şarkıları ve sesiyle yıllardır hayranlarıyla buluşuyor. İsmi birçok kez tartışmalara ve skandal olayların içine dahil edilmiş olsa da Gülben Ergen her zaman bu olayların altından kalkmıştı. Her yaptığı ve her söylediği olay olan isimlerden biri olan ünlü şarkıcı Ergen, geçtiğimiz günlerde yaptırdığı göz ameliyatı ile gündeme gelmişti. Operasyondan sonra kameralara poz vermeyi unutmayan Ergen’in o halleri çok konuşulmuştu. Şimdi ise sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile çok konuşulacak ifadelerin altına da imzasını atmış oldu. Bu sözlerin ardından ‘’ Gülben Ergen bunları kime söylüyor acaba’’ düşüncesi de beraberinde getirdi. 

ERGEN: KOYUN CAN DERDİNDE KASAP MAL

Sosyal medyanın etkisiyle belli bir üne sahip olan insanların zenginliklerini sosyal mecralar aracılığıyla paylaşması zaman içerisinde alışılagelmiş olayların arasına girmişti. Özellikle belli bir kitleye, fenomenliğe, takipçi sayısına sahip olan kişilerin lüks araçlarını, evlerini, yediklerini her daim paylaşıyor olması bazılarını rahatsız ederken, bazılarının da bu duruma kayıtsız kalmasına neden olmuştu. Son dönemde hayatın pahalılaşmasıyla birlikte, lüks tüketimlerin bu denli göze sokulur biçimde harcanması ise şarkıcı Gülben Ergen’i rahatsız etti. Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabı üzerinden lüks tüketimi insanların gözlerine sokulmasından duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. Ergen sözlerini Instagram hesabından paylaştığı hikayede şöyle ifade etti; ‘’Ülkenin ekonomik durumu bu kadar zorluklar içerisindeyken…Artarak sinir bozan zamlar, özellikle çocuklu ailelerin milim milim hesap yapmalarını gerektirirken… Yaşadığı (hak etse de) ulaşılması zor, özendiren lüksü göze soka soka paylaşan herkese gerçekten pes! Koyun can derdinde kasap mal’’ ifadelerini kullandı. Ünlü şarkıcının bu sözlerine birçok destek mesajı ve yorum yağdı.

gülben

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal