Best Model Güzeli Elmas Yılmaz İtiraf Etti: Erkan Özerman'a Masaj Yapmadığım İçin Derece Alamadım

Ülkemizin en prestijli yarışmalarından biri olan ve birçok başarılı ismi televizyon camiasına kazandıran Best Model yarışması hakkında, Elmas Yılmaz’ın ortaya attığı iddialar çok konuşuldu.

19.10.2021-12:12 - (Son Güncelleme: 19.10.2021-12:12)

Best Model yarışmasından 2021 yılı ‘Best Smile’ güzeli seçilen Elmas Yılmaz, katıldığı bir televizyon programında, yarışmayla ilgili yaptığı itirafla gündeme geldi. Yılmaz, dereceye girememesinin sebebinin Erkan Özerman'a masaj yapmayı kabul etmemesi olduğunu iddia etti.

MASAJ YAPMADIĞIM İÇİN BEST MODEL’DA DERECEYE GİREMEDİM

Tv8 ekranlarında yayımlanan 2. Sayfa adlı magazin programına katılan 2021 Best Smile güzeli Elmas Yılmaz, prestijli yarışmayla ilgili çok konuşulacak itiraflarda bulundu. Yılmaz, "Best Model'da dereceye girecekler önceden belliydi, onlara ayrı otel odası tutuldu. Dereceye gireceği belli olanlar Erkan Özerman'a masaj yapmaya çağırıldı" açıklamaları ile herkesi şaşırttı.

Best Smile güzeli Yıldız, organizasyon sorumlusunun, erkek yarışmacılara ‘Erkan Özerman’a kim masaj yapmak ister?’ şeklinde mesajlar attığını ve olumsuz cevaplar karşılığında ‘Yarışmada görürsün’ dendiğini iddia etti. 

Elmas Yılmaz

İDDİALARA BARIŞ ARSLAN'DAN DESTEK

Elmas Yıldız’ın, Best Model iddiaları üzerine telefonla programa bağlanan Best Model of Turkey 2021 yarışmacılarından Barış Arslan, Elmas Yıldız'ı destekledi. Arslan, iddiaların doğru olduğunu belirterek, "Hem Organizatör Aydın Bey'in Elmas'a söyledikleri doğru hem de ben o ahlaksız teklifleri kabul etmediğim için derece alamayacağım konusu tamamen doğru. Bizzat kulaklarımla duydum bunları..." dedi. 

HER ŞEYİ DUYDUM

Mesajlara tanık olduğunu daha sonra ise bazı şeylerin yanında yaşandığını ifade eden Barış Arslan, ‘Telefonda mesajlaşarak bana bunlar söylendi. Elmas konusu yüz yüze konuşuldu. Bazıları 2-3 ödül birden aldı. Asla o ödülü yakıştıramayacağınız ikişer, üçer ödül aldı. Bu Best Model tarihinde yoktur yani bu kadar aynı kişinin üst üste derece aldığı. Ben şok oldum sahnede..." şeklinde konuştu. 

Barış Arslan

TEKLİFİ REDDETTİĞİM İÇİN BEST MODEL’DA DERECE ALAMADIM

1,5 yıl yarışma için sıkı bir programla hazırlandıklarını dile getiren Elmas Yıldız, ‘Bu ahlaksız teklifi reddettiğim için bana hiçbir şekilde derece vermediler. 1.5 yıl boyunca bu yarışma için hazırlandım. Sıkı diyet, sıkı antrenman. Ahlaksız teklifi reddettiğim için beni cezalandırdılar. Duruşumu bozmadığım için kendimle gurur duyuyorum. Bu canlı yayın bir başlangıçtı, bunun arkasında duracağız ve devamını getireceğiz. 'Erkan Özerman'a masaj yaparsan derece garanti' dendi. Ben bu pislikleri yapmadım’ şeklinde konuştu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal