Bill Gates'in Kızı, Önce İmam Nikahı Kıydı Sonra da Resmi Nikah Kıyarak Evlendi!

Bill Gates’in kızı Jennifer Gates, Mısırlı müslaman Nayel Nassar ile geçtiğimiz gün evlendi. Çift önce imam nikahı kıydı sonra da resmi nikah yaptı.

18.10.2021-12:26 - (Son Güncelleme: 18.10.2021-12:26) Bill Gates'in Kızı, Önce İmam Nikahı Kıydı Sonra da Resmi Nikah Kıyarak Evlendi!

Bill Gates’in kızı Jennifer Gates, Mısırlı müslaman Nayel Nassar ile geçtiğimiz gün evlendi. Çift önce imam nikahı kıydı sonra da resmi nikah yaptı. Microsoft'un kurucusu Bill Gates'in kızı Jennifer Gates, önceki gün Mısırlı Nayel Nassar ile evlendi. Çift önce Müslüman damadın isteğiyle imam nikahı kıydı, ertesi gün ise resmi nikahla evlendi. Düğüne 300 civarında kişi katıldı. Microsoft varisi Jennifer Gates (25), Westchester'daki malikanesinde Mısırlı zengin bir aileye mensup Nayel Nassar (30) ile evlendi. Gates'in 25 yaşındaki kızı Jennifer, Mısırlı Nassar'la önce imam nikahı kıydı, ertesi gün ise resmi nikahla evlendi.

ÖNCE İMAM NİKAHI KIYDILAR

Jennifer ve Nayel çiftinin cuma günü, ailenin New York'ta North Salem bölgesindeki evinin bahçesinde gizli bir tören düzenledikleri ve hayatlarını İslami usullere göre birleştirdikleri öğrenildi. Westchester'daki düğüne Jennifer'in anne ve babası Melinda ve Bill Gates ile birlikte 300 civarında kişi katıldı. Gates çifti yazın açtıkları boşanma davası sonrasında ilk kez birlikte görüldü. Geline, hepsi yeşil kıyafet giymiş 9 nedime eşlik etti. Yeni evli çift, düğün sonrasında malikanenin kurulu olduğu botanik bahçesinde fotoğraf çektirdi.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal