Ünlü Oyuncu Demet Özdemir’le Meslektaşı Şükrü Özyıldız Yeni Bir Aşka mı Yelken Açtı?

Başarılı oyuncu Demet Özdemir’le Şükrü Özyıldız, Aşk Taktikleri filmi için kamera karşısına geçmişti. Birbirine çok yakıştırılan çiftin yeni bir ilişkiye başladığı iddia edildi. İşte o detaylar…

21.01.2022-17:03 - (Son Güncelleme: 21.01.2022-17:03)

Ekranların sevilen oyuncusu Demet Özdemir, son zamanlarda hem iş hayatı hem de aşk hayatıyla sık sık magazine gündemine bomba gibi düşüyor. Yer aldığı birçok projeyle adından başarıyla söz ettiren oyuncu Demet Özdemir, aşk hayatındaki git geller de oldukça merak ediliyor. Şarkıcı ve oyuncu Oğuzhan Koç’la uzun süredir devam eden birlikteliklerini yeni yılla birlikte sonlandıran güzel oyuncu, henüz ayrılıklarına dair bir açıklamada bulunmadı. Sosyal medya hesaplarından birbirinin fotoğraflarını silen ve takipçileri arasından çıkaran ünlü çiftin, bu davranışlarından sonra dostça ayrılmadıkları da anlaşılmış oldu. Başarılı oyuncu Özdemir’in biten ilişkisi hakkında bir daha asla barışmayacağını söylemesi ise ikili arasında bir olay olup olmadığı konusunu da gündeme getirdi. Tüm bu kafa karışıklıkları devam ederken, ‘’Aşk Taktikleri’’ filmiyle izleyici karşısına geçmeyi bekleyen Demet Özdemir ve rol arkadaşı Şükrü Özyıldız hakkında ortaya atılan bir iddia magazine gündemine bomba gibi düştü. 

KISKANÇLIK KRİZİ AYRILIĞA GÖTÜRDÜ

‘’Aşk Taktikleri’’ filmi için kamera karşısına geçen ve fotoğraf çekimleri sürecinde de enerjileri birbirine çok uyan Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız’ın takipçileri, ikiliyi birbirine oldukça yakıştırdı. Takvim gazetesinin haberine göre, Aşk Taktikleri filminin setinde oldukça samimi halleri olan ve sosyal medyaya yansıyan görüntüler sonrasında da birbirine çok yakıştırılan çifte karşı Oğuzhan Koç rahatsızlık duydu. Koç’un bu rahatsızlığından sonra ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız’ın kendisine Demet Özdemir’in sorulması olay oldu. Ünlü oyuncu Özyıldız kendisine yöneltilen soruya; ‘’Onunla çalışmak çok keyifliydi. Umarım tekrardan çalışırız’’ demesi üzerine Oğuzhan Koç kıskançlık krizine girdi. Aralarına giren bu kıskançlık sonrası ilişkilerini düzeltmek için Paris’e giden çiftin ilişkilerindeki sorunu düzeltememesi sonucu ayrılmaya karar verdiği öğrenildi. 

demet özdemir şükrü özyıldız

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal