Güçlü Sesiyle Müzik Sektörüne Damgasını Vuran Kibariye’den Hayranlarını Korkutan Haber Geldi!

Başarılı şarkıcı Kibariye başına gelen kötü olayı sosyel medya hesabından duyurdu. Ünlü şarkıcının o paylaşımına binlerce yorum yağdı.

21.01.2022-16:21 - (Son Güncelleme: 21.01.2022-17:17)

Sesi ve şarkılarıyla ilk çıkış yakaladığı günden bu yana başarılarından bahsettiren ünlü şarkıcı Kibariye, bu kez hayranlarının yüzünü güldürmedi. Konserden konsere koşan ünlü şarkıcı hayranlarıyla buluşup sesiyle eşsiz şarkılara eşlik ederken, bir kötü haber geldi. Ünlü şarkıcı Kibariye sosyal medya hesabından koronavirüse yakalandığını duyurdu. Yakın zamanda birçok konseri olduğu bilinen ünlü şarkıcının konserleri de bu haberle birlikte ertelenmiş oldu. Kötü haberi sosyal medyadan duyuran şarkıcı Kibariye;  ‘’Değerli takipçilerim, covid testimin pozitif çıkmasından dolayı 22 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştireceğimiz konserimizi ileri bir tarihe erteledik. Karantina süresini sağlıkla bitirip, yeni tarihi sizlerle paylaşacağım. Sağlıklı günlerle kalın’’ şeklinde bir açıklamada bulundu. Koronavirüse yakalandığını duyuran fakat nasıl bir süreç geçirdiğini açıklamayan ünlü şarkıcı ise sıkı takipçilerinin merakta kalmasına neden oldu. Bu nedenle şarkıcı Kibariye’nin sağlık durumunun nasıl ilerlediği hakkında yapacağı bir açıklama merakla bekleniyor. 

KONSER TAKVİMİ SEKTEYE UĞRADI

Geçtiğimiz aylarda bir kuaför meselesi ile gündeme gelen şarkıcı Kibariye dolandırıcılıkla itham edilmişti. Saçını yaptırdığını fakat ücretini ödemediği söylenilen Kibariye için bu sözler ünlü şarkıcıyı kızdırdı. Hakkında çıkan iddiaları kesin bir dille yalanlayan usta şarkıcı; ‘’45 senedir sesimle bir yerlere geldim, insanları dolandırarak değil. Kul hakkına girmedim. Yapmadığım bir şeyi bana kimse yaptı diyemez. Çoluğum çocuğum var benim. Herkes haddini bilecek. Haddini bilmeyene de haddini bildiririm’’ şeklinde yaptığı açıklamayla konu hakkında duyduğu rahatsızlığı da dile getirmişti. Ortaya çıkan bu iddiaların ardından henüz bir başka gelişme olmazken, Kibariye de konser takvimine hız kesmeden devam etmeye başladı. Ünlü şarkıcının takvimini sekteye uğratan koronavirüs ise, Kibariye’nin sağlığına kavuşmasının ardından yine hız kesmeden devam edeceği düşünülüyor. 

kibariye

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal