Demet Özdemir'le Şükrü Özyıldız'ın Başrolünde Olduğu Aşk Taktikleri Filmi Cesur Sahneleriyle Olay Oldu!

Dijital medya platformunda yayına giren Aşk Taktikleri filmi kısa sürede rekora koşarken, Demet Özdemir'le Şükrü Özyıldız'ın sahneleri çok konuşuldu. İşte o detaylar...

14.02.2022-15:07 - (Son Güncelleme: 14.02.2022-15:16) Demet Özdemir'le Şükrü Özyıldız'ın Başrolünde Olduğu Aşk Taktikleri Filmi Cesur Sahneleriyle Olay Oldu!

Ekranların sevilen oyuncusu Demet Özdemir, yer aldığı pek çok projede göstermiş olduğu performansla hafızalara kazındı. Son dönemlerde yer aldığı projelerin yanı sıra Oğuzhan Koç'la anılan ünlü oyuncu yaşadığı bu aşk sonrası yeniden yeni projelerle anılmaya başladı. Yakışıklı oyuncu Şükrü Özyıldız ile kamera karşısına geçen ve Aşk Taktikleri filmi için hazırlıklara başlayan Özdemir'in yeni filmi Netflix'de yayınlandı. Kısa süre içinde elde ettiği başarıyla herkese taş çıkaran yeni film, büyük bir beğeni topladı. 

60 ÜLKEDE TOP 10 LİSTESİNDE 

Başrollerinde Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız'ın olduğu Aşk Taktikleri filmi, 11 Şubat günü izleyici karşısına geldi. İlk yayınlandığı günden itibaren büyük bir ilgi giren Aşk taktikleri filminin konusu ise; çapkın bir reklamcı ile özgüveni yüksek bir blog yazarının normalden farklı taktiklerle yaşadığı aşk oyununu gözler önüne seriyor. Yaklaşık 1 saat 38 dakika süren filmin başrolünde yer alan Özdemir ile Özyıldız'ın cesur sahneleri damgasını vurdu. İzleyici tarafından tam not alan ve filmde dahi olsa uyumları beğenilen ünlü oyuncular, hem sosyal medyaya hem de magazin gündemine bomba gibi düştüler. Aşk Taktikleri filmi ilk üç günde; ''Arjantin, Avusturya, Bahamalar, Bahreyn, Bangladeş, Belçika, Brezilya, Bulgaristan, Şili, Kolombiya, Kosta Rika, Hırvatistan, Kıbrıs, Dominik Cumhuriyeti, Ekvator, Mısır, Fransa, Almanya, Yunanistan, Guatemala, Honduras, Macaristan, İsrail, İtalya, Jamaika, Ürdün, Kenya, Kuveyt, Letonya, Lübnan, Litvanya, Lüksemburg, Maldivler, Malta, Mauritius, Morocco, Nikaragua, Nijerya, Umman, Panama, Paraguay, Peru, Polonya, Portekiz, Katar, Romanya, Salvador, Suudi Arabistan, Sırbistan, Slovakya, Slovenya, Güney Afrika, İspanya, Sri Lanka, İsveç, İsviçre, Birleşik Arap Emirlikleri, Trinidad ve Tobago, Uruguay ve Venezuela’da gibi toplam 60 ülkede top 10 listesinde yer alarak büyük bir başarıya da imza attı. 

demet özdemir şükrü özyıldız

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal