Ece Erken Vefat Eden Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun Arkadaşlarına İsyan Etti: Borcu Olanlar Borcu Var Diye Geziyor!

Ünlü sunucu Ece Erken, silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden eşinin arkadaşlarına sosyal medya üzerinden açtı ağzını yumdu gözünü. İşte o detaylar...

14.02.2022-14:31 - (Son Güncelleme: 14.02.2022-15:18) Ece Erken Vefat Eden Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun Arkadaşlarına İsyan Etti: Borcu Olanlar Borcu Var Diye Geziyor!

Bakırköy'de oturduğu mekanda silahlı saldırıya uğrayan avukat ve Beşiktaş'ın eski yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun vefatı ailesini derinden sarstı. Eşinin kaybının ardından zor günler geçiren Ece Erken sosyal medya hesabı üzerinden eşinin arkadaşlarını topa tuttu. Yaptığı paylaşımda; ''2. gün Cundalı'nın açılması? Sen olsan 40'ını beklerdin hatta kapardın o mekanı! Öyle adamdın sen sevgilim, sen de maddiyat değil maneviyat vardı senin yanında başkasına kime olursa olsun bunlar olsaydı yine kendini siper ederdin tıpkı yıllarca Beşiktaş'la ilgili hiç suçun yokken kendini siper ettiğin gibi, kongreye bile aslanlar gibi tek başına gidip suçlanmadığın şeyleri sahiplenmen gibi'' ifadelerine yer verdi. 

ERKEN: KARDEŞ DEDİKLERİN KALLEŞ ÇIKTI

Dur durak bilmeden sitem dolu sözlerine devam eden ünlü sunucu Ece Erken; ''Hiç korkak olmadın, kimsenin arkasına saklanmadın aşkım sen. Kardeşim diye her saniye seni arayanlar, senden bir şeyler isteyenler, senden alıp götürenler yoktu cenazende, borcu olanlar borcu vardı diye geziyor etrafta. Mesela Bülent abim dediğin, kardeş dediklerin kalleş çıktı be aşkım benimse tam da senin istediğin oldu küs olduğum, barışmamı istediğin herkes geldi, senin benim için çok üzüldü çünkü senden çıkarları yokmuş hele değerlin Türkan teyzen yalnız bırakmadı daha önce tanışamadığım akrabaların sağ olsun hep aradı beni'' dedi. Geçirdiği zor günleri de ifade eden Erken; ''Keşke böyle olmasaydı ama Rabbim dayanamayacağın yük vermezmiş bu da benim sınavım, çok mücadele ettik, ilk kez bu kadar çok sevildim ben de çok ama çok sevdim. Allah senden razı olsun varsa hakkım sonuna kadar helal olsun. Hakkını helal etmişsindir umarım sen de bana. Davanın peşinde olacağım ağırlaştırılmış müebbet aldıkları gün yüküm az da olsa hafifleyecek. Seni son nefesime kadar seveceğim, adını yaşatacağım'' diyerek duygularını dile getirdi. 

ece erken mahmut yazıcıoğlu

DUYGULARINI BİR KEZ DAHA ANLATTI

Ünlü sunucu yaşadığı tarif edilemeyecek acının ne denli zor olduğunu da anlatarak, bu acıyı yalnızca yaşayanın bilebileceğini söyledi. Erken; ''Acımı ancak yaşayanlar anlar, gece olsun istemeyenler, ateş düştüğü yeri yakıyor, herkes hayatına mutlu mesut devam ediyor benimse her günüm aynı. Allah düşmanımın başına bile vermesin, sabır diliyorum kendime, sevdiklerinin yokluklarıyla sınanan herkese. Geçmeyecek ama azalacak, sabır. Allah'ım anneciğime, babacığıma, ağabeyciğime ve biricik evladıma sağlık, huzur versin. Onlardan Allah razı olsun beni bugünlerimde yalnız bırakmadılar'' dedi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal