İzzet Yıldızhan'ın Yıllar Önceki Sevgilisi Seyhan Soylu'dan Olay Açıklama: Osmanlı'ya Gelin Gidiyorum!

Ünlü sunucu Seyhan Soylu, sosyal medya hesabından evleneceğini yaptığı olay yaratan açıklamayla duyurdu. İşte o detaylar...

14.02.2022-14:03 - (Son Güncelleme: 15.02.2022-10:03) İzzet Yıldızhan'ın Yıllar Önceki Sevgilisi Seyhan Soylu'dan Olay Açıklama: Osmanlı'ya Gelin Gidiyorum!

Flash TV'de yayınlanan Al Sana Haber isimli magazin programının sunucusu ve yorumcuları arasında yer alan Sisi lakaplı sosyal medya fenomeni Seyhan Soylu'dan bomba itiraflar geldi. Yıllar önce türkücü İzzet Yıldızhan ile aşk yaşadığı ortaya çıkan ve bu itiraftan sonra da tehditler aldığını duyuran Soylu, yazın evleneceğini duyurdu. Daha önce de üç kez evlenmiş olan ünlü sunucu Seyhan Soylu'nun evleneceği kişi ise sosyal medyaya damgasını vurdu. ''Çatla patla Osmanlı'ya gelin gidiyorum… 2 paylaşım 1 saatte 100.000 izlenme oldu fakat erkek arkadaşıma uygunsuz mesajlardan sonra adını ve kim olduğunu yazmadan bir daha paylaşıyorum'' diyerek duyurdu. Sultan Reşat'ın soyundan Mehmet Ali azade Tosun Paşa'nın torunu Can Kara Tosun ile evleneceğini duyuran Soylu'nun bu paylaşımı herkeste şok etkisi yarattı. 

SOYLU: ÇIRAĞAN SARAYI'NDA GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

Son ilişkisinden önce de üç kez dünya evine girdiğini söyleyen Seyhan Soylu; ''Bugüne kadar 3 izdivaç yaptım. Ilk eşim İran prensi Ataollah Pehlevi 'ydi. 2. Eşim Ünlü Kırımlı ailesinin en büyük oğlu Cenk Kırımlı son eşim muhafazakar bir aile olan Rizeli Yazıcılardan Fahri Yazıcı'ydı. Artık evlilik bana çok uzak dilim yandı dedim ve büyük konuşmuş olmalıyım ki çok uzun yıllardır arkadaşım olan Osmanlı Haneden soyundan Can Tosunbey Kara 'dan bugün evlenme teklifi alınca bu bir alin yazısı dedim ve evlilik teklifini kabul ettim. Allah nasip ederse bu yaz Çırağan Saray'ında düğünümüzü aile arasında küçük bir tören ile gerçekleştireceğiz'' diyerek bomba haberi patlattı. 

seyhan soylu

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal