İzzet Yıldızhan’la Otuz Yıl Önce Aşk Yaşadığını İtiraf Eden Seyhan Soylu İtirafından Sonra Tehdit Edildiğini Duyurdu!

Sisi lakaplı sosyal medya fenomeni Seyhan Soylu, ünlü türkücü İzzet Yıldızhan’la otuz yıl önce aşk yaşadığını itiraf edip magazine gündemine damgasını vurmuştu. Soylu şimdi ise tehdit edildiğini paylaştı. İşte o detaylar…

20.01.2022-17:16 - (Son Güncelleme: 20.01.2022-17:16)

Al Sana Haber isimli magazine programının sunucusu olan Seyhan Soylu, geçtiğimiz günlerde İzzet Yıldızhan’ın popçuların kıyafetine karışmasına kızarak, ‘’Neden ayrıldığımı söylersem insan içine çıkamazsın’’ diyerek ünlü türkücüyü uyarmıştı. Programda bir başka sunuculardan biri olan Bahar Candan’ın Soylu’yla Yıldızhan’ın yıllar önce aşk yaşadığını söylemesi ve Ahu Tuğba’nın bunu onaylaması magazine gündemine damgasını vurmuştu. Seyhan Soylu’nun gündem olan sözlerinden sonra çok geçmeden yine sunucusu olduğu programda tehdit edildiğini söyledi. Sosyal medya fenomeni Seyhan Soylu, otuz yıl önce İzzet Yıldızhan’la aşk yaşadığını fakat ünlü türkücünün kendisinin cinsel kimliğini bilmediğini söyledi. Soylu; ‘’İzzet ile ilişkim hakkında bugüne kadar hiç konuşmadım. Bizim Bahar’ın boş boğazlığı. Ne yaşadıysam onu söylerim. İzzet bey ile duygusal anlamda bir şey yaşadık bitti. Aradan 30 yıl geçti. Kimse sormasa bu konu açılmazdı. İzzet Yıldızhan benim cinsel kimliğimle ilgili geçmişimi asla bilmedi. Çünkü ben hermafrodittim. Yani çift cinsiyetliydim. Ben ikisi arasında seçim yaptım. Ben Bülent Ersoy veya Selin Ciğerci gibi kıllı kılçıklı birer adam olsaydım, köyden gider kadın alır, evlenir çoluk çocuğa karışırdım. Kendimi de zorla kadın haline getirmezdim’’ diyerek çarpıcı açıklamalarda bulundu.

SOYLU: ÖLÜM TEHDİDİ ALIYORUM

Yıllar önce yaşadığı aşk itirafından sonra ünlü türkücü İzzet Yıldızhan’ın yakın çevresinden ölüm tehditleri almaya başladığını söyleyen Soylu; ‘’Yaşamış olduğum duygularla ilgili asla ortaya birini atmam. Bu arada İzzet Bey’in çevresinden de tehditler alıyorum. Onlara da asla pabuç bırakmam. Ne İzzet Bey’e laf söyletirim ne de şahsımla ilgili bir hakarete, tehdide vallahi ortalığı kaldırırım. Ölüm tehdidi alıyorum. Böyle bir ahlaksızlık olamaz. Siz bir kadına yaşamış olduğu ilişki ağzından kaçtı diye kimi tehdit ediyorsunuz? Ben yaşadığım her şeyi ispatlayabilirim. Ayrıca da İzzet asla inkar edemez demiyorum. Emin olun inkar etmez. Benim onurumu ayaklar altına da asla almaz. Biz 30 yıl önce birbirimizi ölesiye sevdik. Yaşandı ve bitti. Benim üzerimden kimsede İzzet Yıldızhan’ı asla belden aşağı vuramaz. Asla da kimseye linç ettirmem’’ şeklinde ifadeler kullandı. Seyhan Soylu'nun İzzet Yıldızhan itirafı sonrasında ünlü türkücünün ne söyleyeceği ise merak konusu oldu. 

izzet yıldızhan seyhan soylu

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal