İzzet Yıldızhan Hakkında Yapılan Asılsız Haberlere İlişkin Dava Açacağını Duyurarak RTÜK’ten Yardım İstedi!

Ünlü türkücü İzzet Yıldızhan, televizyondan veya sosyal medya üzerinden kendisine hakarette bulunan kişilere ilişkin RTÜK’e çağrıda bulundu.

15.01.2022-16:15 - (Son Güncelleme: 15.01.2022-16:15)

Geçtiğimiz günlerde konserde giyilen mayo ve iç çamaşırı tarzı kıyafetler hakkında düşüncelerini basın mensuplarıyla paylaşan Yıldızhan’ın sözlerine sosyal medya üzerinden tepki yağmıştı. Ünlü türkücünin ‘’Külotla da çıkmasınlar bir zahmet’’ dediği kişiler için Gülşen, Hadise ve Hande Yener gibi isimler gösterilmişti. Bunun üzerine Yıldızhan bu isimleri kastetmediğini, yalnızca sahne kıyafetleri hakkındaki genel düşüncelerini dile getirmişti. Bunun üzerine birçok meslektaşı ve oyuncudan tepki gören şarkıcı kendisine hem televizyon üzerinden hem de sosyal medya aracılığıyla edilen hakaretlere çektiği video aracılığıyla isyan etti. 58 yaşındaki İzzet Yıldızhan; ‘’Hak etmediğim hakaretlere maruz kaldım’’ diyerek tepkisini dile getirdi. 

YILDIZHAN: REYTİNG UĞRUNA KAMUOYUNU YANILTMAYA ÇALIŞTILAR

Sesi ve şarkılarının yanı sıra son zamanlarda yaptığı açıklamalarla magazin gündeminin ortasına oturan İzzet Yıldızhan, çektiği videoyla kendisine hakaret edenlere isyan etti. Yıldızhan; ‘’ Bazı kadın meslektaşlarımın sahne kostümlerine ilişkin hakaret içermeyen görüşlerimi paylaşmıştım. Ancak bazı TV kanallarında mesleği gazetecilik olmayan kişilerin fütursuz ve mesnetsiz suçlamalarına maruz kaldım! Reyting uğruna kamuoyunu yanıltmaya çalıştılar. Hak etmediğim hakaretlere maruz kaldım. Bu konuda şahsıma ve aileme yönelik hakaret ve aşağılama içeren haber ve yorumlara karşı hukuki süreci başlattığımı söylemek isterim’’ diyerek adli süreci başlattığını duyurdu. 

izzet yıldızhan

RTÜK BAŞKANINA SESLENDİ

Sosyal medya ve basın aracılığıyla yapılan haberler nedeniyle kendisine hakaret edildiğini ve televizyon programlarında yayınlanan programlar aracılığıyla da sürdürüldüğünü öne süren Yıldızhan, RTÜK Başkanına seslendi. Yıldızhan; ‘’Kimse, insanlara kolayca bu kadar hakaret etmemeli. Benim aileme ve anneme hakaret ediyorlar. Ailem çok sıkıldı ve üzüldü. Gazetecilik bu mu? Benim hakkımı savunmanız gerekiyor. Lütfen gereğini yapın Sayın RTÜK Başkanı ve değerli üyeleri...’’ diyerek inceleme başlatılmasını istedi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal