Dünyaca Ünlü Modele Benzemek İçin Fransız Askısı Yaptıran Şarkıcı Berksan'ı Görenler Tanıyamadı!

Ünlü şarkıcı Berksan, Fransız askısı yaptırdığı görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşarak takipçilerine sundu. Ünlü şarkıcının o görüntüleri tepki topladı. İşte o detaylar…

15.01.2022-15:31 - (Son Güncelleme: 15.01.2022-15:52)

2003 yılında çıkardığı Çilek albümüyle büyük bir çıkış yakalayan ünlü şarkıcı Berksan, kısa sürede beklediği üne kavuştu. Sesi ve şarkılarıyla pop müziğinin sevilen şarkıcıları arasında yer alan şarkıcı, son zamanlarda ünlülerin başvurduğu Fransız askısını kendisine yaptırarak herkesi şaşırttı. Ünlü şarkıcı Fransız askısı yaptırdığı görüntüleri de sosyal medya hesabından paylaşarak takipçilerinin beğenisine sundu. 

ŞARKICI BİRDEN FAZLA İŞLEM YAPTIRDI

Fransız askısı akımını başlatan ünlülerden biri olan Seda Sayan, operasyon anında çekilmiş videosunu da paylaşarak takipçilerine sunmuştu. Sayan’ın o görüntülerinden sonra, Songül Karlı, Serap Paköz, Hande Yener gibi isimler de operasyon için doktora gitti. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından çekilen videoyu paylaşan ünlü şarkıcı Hande Yener, Fransız askısı yaptığını çekilen o video ile duyurmuştu. Yener’in çok konuşulan o görüntülerinden sonra önceki gün de meslektaşı Berksan Fransız askısı yaptırmak için soluğu doktorda aldı. Ünlü şarkıcının yüklediği videoyu kimileri zar zor izlerken kimileri de böyle bir şeye ihtiyacının olmadığını dile getirdi. operasyon sonrasında öncesi ve sonrası olmak üzere iki görüntüsü yayınlanan ünlü şarkıcı, kendisinin dünyaca ünlü model Jeremy Meeks’e benzetildiğini söyledi. Sosyal medyada tartışma yaratan bu konuda ünlü şarkıcıyı birçok kişi o modele benzetemedi. Konuyla ilgili ise şarkıcı; ‘’Doktorum yeni yüzümde Jeremy Meeks’i örnek aldığını söyledi. Sosyal medyada çok benzeten olmuş, Fransız askısı ameliyatını eleştirenlere, tüm erkeklere tavsiye ediyorum. Gerekiyorsa yaptırsınlar’’ şeklinde bir açıklama yaptı. Ünlü şarkıcının yaptırdığı operasyon sonrası göz, kaş kaldırma, çene ve boyun estetiği yaptırdığı belirtildi. 

berksan

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal