Yılbaşında Sahnede Seçtiği Kıyafetle Geceye Damgasını Vuran Hülya Avşar’ın Yerini Yeller Aldı!

Ünlü sanatçı Hülya Avşar, geçtiğimiz gün ‘’külotla sahneye çıkmasınlar’’ açıklamasıyla damgasını vuran İzzet Yıldızhan hakkında konuştu.

15.01.2022-15:01 - (Son Güncelleme: 15.01.2022-15:01)

Sesi ve seslendirdiği şarkıların yanı sıra son zamanlarda sahne için seçtiği kıyafetlerle magazin gündemine düşen Hülya Avşar, önceki gün kuaför çıkışında kameralara yansıdı. Sahnede giydiği derin dekolteli kıyafetlerin yanı sıra kuaförden çıkarken ki haline şaşkınlık yaşayan basın mensuplarına karşı, Avşar kızı da kendi haline esprili bir yaklaşımda bulundu. Yılbaşında şarkıları seslendirmek için çıktığı sahnede hem kıyafetleri hem de sesi ile dikkat çeken Avşar; ‘’O sahneden sonra beni böyle çektiniz. Çok güzel geçti sahne. Pandemi meselesi tabii ki bazı şeyleri daha böyle azaltacak ama ne yapalım atlatılıncaya kadar’’ diyerek esprili bir yaklaşımda bulundu. Tarabya’daki kuaförün içinden kendisini görüntüleyen muhabirlere dil çıkaran ve şapkasını kapatan Avşar’ın o hali herkesi güldürdü. 

AVŞAR: HERKES İSTEDİĞİ GİBİ DAVRANIR

Ünlü şarkıcıyı yakalayan basın mensupları, geçtiğimiz günlerde açıklamalarıyla olay olan İzzet Yıldızhan’nın kurduğu cümleleri sordu. Bunun üzerine Hülya Avşar sahneye külotla çıkmasınlar sözleri üzerine; ‘’O zaman girip sosyal medyadaki sanatçılara da bakmayacaklar. Bunlar saçma sapan şeyler. Böyle bir şey olabilir mi? Eğer demokrasi denen bir şey varsa, herkes istediği gibi davranır. Ben buna cevap vermek bile istemiyorum’’ diyerek bu konuya dair düşüncelerini dile getirdi. Sosyal medyaya damgasını vuran ve hem sanatçılar hem de sosyal medya kullanıcıları arasında tartışma yaratan açıklamalara karşı Avşar kızı da düşüncelerini dile getirmiş oldu. 

hülya avşar

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal