İbrahim Tatlıses’in Oğlu Ahmet Tatlı Apar Topar Ameliyata Alınınca Kardeşi İdo Tatlıses Soluğu Abisinin Yanında Aldı!

Başarılı sanatçı İbrahim Tatlıses’e art arda kötü haberler gelmeye devam ediyor. Tatlıses’in küs olduğu oğlu Ahmet Tatlı ameliyata alındı. İşte detaylar…

15.01.2022-13:47 - (Son Güncelleme: 15.01.2022-14:03) İbrahim Tatlıses’in Oğlu Ahmet Tatlı Apar Topar Ameliyata Alınınca Kardeşi İdo Tatlıses Soluğu Abisinin Yanında Aldı!

Güçlü sesi ve şarkılarıyla bir döneme damgasını vuran İbrahim Tatlıses, yer aldığı birçok dizi ve film projeleriyle de unutulmaz isimler arasına girdi. Uzun yıllar boyunca başarılardan söz ettiren ünlü şarkıcı, geçirdiği kaza sonrası sahnelerden ve televizyon ekranlarından uzak kalsa da, zorlu geçen mücadelesinin ardından ayaklandı. Sağlığına kavuşan şarkıcı yeniden sahnelere ve ekranlara çıkmaya başladıkça, hayranları da onunla birlikte heyecanlandı. Ünlü türkücü yeniden hayata döndüğünde ve son zamanlarda olumlu olumsuz birçok konuyla gündeme gelirken, ilk eşi Adalet Tatlı’dan olma Ahmet Tatlı isimli oğlundan kötü haber geldi. Ünlü sanatçının oğlu Ahmet Tatlı’nın apar topar beyin ameliyatına alındığı ortaya çıktı. 

TATLI’NIN ESKİ EŞİ TÜRKÜCÜ CEYLAN’DI

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in ilk eşi Adalet Tatlı ile sürdürdükleri evlilikten Ahmet Tatlı adında bir oğlu oldu. Ünlü türkücü Ceylan ile evlenen Ahmet Tatlı’nın bu evliliğinden bir oğlu oldu. Ceylan’la olan evliliğin noktalayan Tatlı, sonrasında ise Tülay Koçak ile ikinci kez nikah masasına oturdu. Tatlıses’in Şanlıurfa’da yaşayan oğlu Ahmet Tatlı’dan ise hem ailesini hem de dostlarını üzen kötü haber geldi. Beyin ameliyata alınan Tatlı’nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu söylenirken, kardeşi İdo Tatlıses soluğu abisinin yanında aldı. Oğlunun ameliyata alınmasının ardından ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’ten herhangi bir açıklama gelmezken, Tatlıses’in de aldığı bu haber karşısında ne tepki vereceği hayranları tarafından merak ediliyor.

İBRAHİM TATLISES'İN OĞLU AHMET TATLI

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal