Acun Ilıcalı’yı Korkutan Haber: Kızlarının İçinde Bulunduğu Cip Ormana Sürüklendi!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’ya kötü haber geldi. Kart tatilinde olan kızlarının içinde bulunduğu cip ormana sürüklenerek durabildi. İşte o detaylar…

15.01.2022-16:28 - (Son Güncelleme: 15.01.2022-17:02) Acun Ilıcalı’yı Korkutan Haber: Kızlarının İçinde Bulunduğu Cip Ormana Sürüklendi!

Başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı’nın Zeynep Yılmaz ile olan evliliğinden kızları Yasemin ve Leyla’dan kötü haber geldi. Ünlü televizyoncunun kızları Yasemin’le Leyla kayak tatili için gittiği Kartalkaya’nın dönüşünde korkunç bir kaza yaşadı. Kızlarının içinde bulunduğu cip kar yağışı ve buzlanma nedeniyle kontrolden çıkarak ormana doğru sürüklendi. Ormanlık alanda gittikçe kayan cip güçlükle durabildi. Kartalkaya dönüşü korkunç anları yaşayan Yasemin ve Leyla’nın, şoför de dahil olmak üzere başka araca bindirildiği öğrenildi. Kaza sonrası büyük bir korku yaşayan Acun Ilıcalı’nın kızlarının sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi. Haberi Dominik’teyken alan Acun Ilıcalı korku dolu haberi aldıktan sonra neye uğradığını şaşırdı. Anne Zeynep Yılmaz ise soluğu kızlarının yanında aldı. 

TRAFİK KAZASI GEÇİRDİLER

Kartalkaya’ya kayak tatili için giden Yasemin ve Leyla Ilıcalı, tatilde geçirdikleri keyifli anları sosyal medya hesaplarından paylaşmıştı. Ünlü televizyoncunun kızları geçirdikleri güzel tatil sonrası eve dönüş için hazırlandı. İstanbul’a gitmek için yola çıkan Ilıcalı’nın kızlarının içinde bulunduğu cip, Bolu Kartalkaya’da buzlanma nedeniyle kaydı. Ormanlık alana sürüklenerek ancak durabilen aracın içinde bulunan Acun Ilıcalı ve Zeynep Yılmaz’ın kızları korku dolu anlar yaşadı. Aracın içinden şoförle birlikte sağ salim çıkan Ilıcalı’nın kızları ve aracı kullanan şoför, bir başka araçla İstanbul’a dönebildiler. Kaza sonrası yayınlanan fotoğraf ve haberi duyan aile üyeleri ise kızlarının başına gelebilecek herhangi bir kötü haber nedeniyle büyük bir korku ve üzüntü yaşadılar. 

acun ılıcalı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal