Konuşanlar Programıyla RTÜK’ten Ceza Yiyen Hasan Can Kaya Hakkında Acun Ilıcalı İlk Kez Konuştu!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, kendi dijital platformunda yayınlattığı ‘’Konuşanlar’’ programı ve sunucusu Hasan Can Kaya hakkında konuştu. İşte o detaylar…

14.01.2022-17:37 - (Son Güncelleme: 14.01.2022-17:37)

Youtube’da büyük bir kitlesi bulunan ve her hafta yayınlanan yeni bölümüyle izlenme rekorları kıran ‘’Konuşanlar’’ isimli program pandemi döneminde sosyal medyaya damgasını vurdu. Sunuculuğunu Hasan Can Kaya’nın yaptığı program, her yeni bölümünde hızla tükenen biletleri ve yapılan şakalar ile çok konuşuldu. Geçtiğimiz haftalarda ise yine bu programda yapılan espriler ve argo konuşmalar nedeniyle, sosyal medyada hızla yayılan videolar bazı kullanıcılar tarafından dikkat çekti. Bunun üzerine Kaya’nın sunucusu olduğu programa RTÜK ceza keserek uyardı. Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Exxen isimli dijital platformda yayınlanan bu programa kesilen ceza hakkında Ilıcalı ilk kez konuştu. Ünlü televizyoncu Cansu Canan Özgen’in programına konuk olarak gittiği bölümde aldıkları bu ceza ile ilgili şu şekilde konuştu; ‘’ RTÜK platformlarda baskın olmamalı. Orası para verilip üye olunan bir yer. Hasan Can kararını son derece yanlış buluyorum’’ dedi. 

ILICALI: CEZA VERİLMEMELİ

Hasan Can Kaya ve Konuşanlar programına dair düşüncelerini sürdüren ünlü televizyoncu; ‘’RTÜK olmalı televizyonda her şey istenildiği gibi yayınlanmamalı. Amerika'da da açık kanallarda denetim vardır. Daha önce biz de cezalar aldık ve haksız olanlar vardı. Ama bizim için her zaman mahkemeye gitme hakkımız açık, kazandığımız ve kaybettiğimiz davalar oldu. Platformlar konusunda RTÜK'ün esnek olması lazım. Hasan Can olayına gelince bu karara katılmıyor. Platform para verilip üye olunan bir yer. RTÜK'ün koruması gereken alan çocuklarımız. Onların zehirlenmesini engellemesi lazım. Ama platformda para verilen bir yerde RTÜK baskın olmamalı. Hasan Can kararını son derece yanlış buluyorum. Argo konuşulan bir program, arkadaşlar da ciddi derecede bipliyor. Ancak gündelik hayatta kullanılan kelimeler nedeniyle ceza verilmemeli’’ diyerek kendi platformda yayınlanan programa ve sunucusu Kaya’ya sahip çıktı. 

acun ılıcalı hasan can kaya

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal