Güldür Güldür’ün Naime’si Ecem Erkek ile Hasan Can Kaya’dan Gümbür Gümbür Yeni Proje Geliyor!

Ekranların sevilen isimleri arasında Ecem Erkek ile Hasan Can Kaya’dan, hayranlarını sevindirecek bomba haber geldi. İkili birlikte yeni bir projeye başlamak için kolları sıvadı.

11.01.2022-17:19 - (Son Güncelleme: 11.01.2022-17:19)

Show TV’nin izlemesi en sevilen programlarından biri olan Güldür Güldür, her yıl dolduğu gibi bu yıl da fırtına gibi esmeye devam ediyor. Başarılı oyunculuk kariyerinde Güldür Güldür programıyla tanınır hale gelen güzel oyuncu Ecem Erkek, gösterdiği performans sonrası en sevilen isimler arasında yerini almayı başardı. Programda canlandırdığı Naime karakteriyle unutulmaz bir rolü izleyicisine sergileyen Erkek, bu performansından sonra kariyer basamaklarını da hızla çıkmaya başladı. Oyunculuğu kadar büyük bir espri yeteneği de bulunan oyuncu, seslendirdiği şarkılarla da herkesi kendine hayran bıraktı. Hem sesi hem de oyunculuğuyla göz dolduran Ecem Erkek için ise yeni bir fırsat sunuldu. Youtube programında yayınladığı videolarla kısa sürede ünlenen Hasan Can Kaya ile yeni bir proje fikrine sıcak bakan Erkek, bu konu hakkında da anlaşmaya vardı.

AŞK KUMARDIR DİZİSİNE TRANSFER 

Güldür Güldür’de canlandırdığı birçok karakterle unutulmaz rollere imzasını atan başarılı oyuncu Ecem Erkek, son projesinden sonra ardı arkası kesilmeyen teklifler almaya başladı. Youtube da yayınladığı videolarla ünlenen ve Acun Ilıcalı’nın kendi dijital programı Exxen’e tarnsfer ettiği Hasan Can Kaya, geçtiğimiz yıl yine izlenme rekorları kırdı. Ilıcalı yaptığı bu transfere Ecem Erkek’i de eklemeye karar verdi. yeni projeye göre Exxen’de yayınlanacak ‘’Aşk Kumardır’’ isimli dizinin başrolleri Ecem Erkek ile Hasan Can Kaya olacak. Dizinin oyuncu kadrosunda ise genel olarak; ‘’Barış Yıldız, Seda Türkmen, Efe Tunçer, Elif Andaç Çam ve Emre Taştekin’’ bulunuyor. 

ecem erkek hasan can kaya

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal