Rapçi Uzi’yle Aşk Yaşayan Aleyna Tilki’ye Annesinden Veto: Hakkımı Helal Etmem!

Son zamanlarda birçok skandalla magazin gündemine bomba gibi düşen ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, yeni sevgilisi nedeniyle annesinden veto yedi.

11.01.2022-17:03 - (Son Güncelleme: 11.01.2022-17:03)

Sesi ve şarkılarının yanı sıra son zamanlarda birçok karıştığı skandalla magazin gündemine bomba gibi düşen şarkıcı Aleyna Tilki ve ailesinde sular durulmuyor. Ünlü şarkıcının geçtiğimiz günlerde yen bir aşka yelken açtığı dedikodusu çok konuşulmuştu. Kendisi gibi şarkıcı olan fakat rap türünde müzik yapan Uzi lakaplı Utku Yalçınkaya ile aşk yaşamaya başladığı söylenen şarkıcı, önceki gün çıkan haberleri doğrulamış oldu. Bostancı Kültür Merkezi’nde meydana gelen Uzi’nin konserinde sevgilisine eşlik eden ve doyasıya dans eden şarkıcının ettiği dans, sosyal medyada da tepkileri üzerine çekmişti. Güzel şarkıcının o görüntüleri hızla yayıldıktan sonra, konsere polisler tarafından baskın yapıldı. Konser sonrası yapılan baskın narkotik ekipleri tarafından düzenlenirken, ünlü şarkıcının konser verdiği sırada uyuşturucu maddelere özendirdiği gerekçesiyle gözaltına alındı. Çıkan bu haberlerden sonra ise Aleyna Tilki’nin annesi Havva Öztel çılgına döndü. 

TİLKİ YENİ AŞKIYLA ORTALIĞI KARIŞTIRDI

2.sayfa isimli magazin programının ele aldığı konuya göre Aleyna Tilki’nin annesi Havva Öztel’in, kızının ilişkisine onay vermediği ortaya çıktı. Uzi lakaplı rapçinin hayat tarzını beğenmediğini söyleyen anne Öztel kızı için endişelendiğini söyleyerek; ‘’Hakkımı helal etmem’’ dediği öne sürüldü. Başarılı şarkıcının son zamanlarda sesi ve şarkılarının yanı sıra yalnızca özel hayatıyla gündeme geliyor olması hayranları arasında da tepki çekmesine neden oldu. Sürekli bazı isimlerle aşk yaşadığı öne sürülen Tilki’nin son aşkı Yalçınkaya’nın da yaşam tarzını beğenmeyen anne Öztel, kızına vetoyu koydu. 

aleyna tilki uzi aşkı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal