Ali Atay'ı Havalara Uçuracak Haberi Eşi Hazal Kaya Yaptığı Açıklamayla Duyurdu!

Ekranların sevilen oyuncusu Hazal Kaya, yaptığı bir röportajda özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. İşte ünlü oyuncunun o açıklamaları…

11.01.2022-16:37 - (Son Güncelleme: 11.01.2022-17:28)

Yer aldığı dizi ve film projeleriyle adından daima başarıyla söz ettiren yetenekli oyuncu Hazal Kaya, Hürriyet’te Hakan Gence’yle bir röportaj gerçekleştirdi. Gence’nin özel hayatıyla ilgili sorduğu sorulara samimi yanıtlar veren başarılı oyuncu Kaya, evliliği ve oğlu Fikret Ali hakkında samimi itiraflarda bulundu. Meslektaşı Ali Atay’la uzun süren birlikteliklerini 2019 yılında evlilikle taçlandıran başarılı oyuncu Hazal Kaya, ilk kez anne olmanın heyecanını, oğlu Fikret Ali ile tatmıştı. Güzel oyuncu eşi Ali Atay’a ilk görüşte aşık olduğunu söyleyerek eşini nasıl sevdiğini şu sözlerle dile getirdi; ‘’ Ali, ne kadar parlak bir zekâ olduğuyla, birikimiyle, başarısıyla, o güne kadar yaptıklarıyla asla ilgilenmiyordu. Bunları  ciddiye almadan ama bunları kullanarak yapmak istediklerinin, hayattan zevk almanın peşindeydi. Hadi gel çarpılma’’ diyerek aşkını bir kez daha ilan etmiş oldu.

KAYA: OĞLUMUN KARDEŞLE BÜYÜMESİNİ İSTİYORUM

Ekranların sevilen oyuncusu Hazal Kaya, aynı zamanda ilişkinin evlendikten sonra nasıl evrildiğini de şu sözlerle aktardı; ‘’Manitalıktan çıkıp bir kuruma dahil olma hali başta bir sarssa da manitalığa tekrar dönmek toparlıyor ilişkiyi’’ dedi. İlk kez anne ve baba olmanın heyecanını geçtiğimiz yılda yaşayan çiftten Kaya, oğlu Fikret Ali’nin hayatlarını nasıl değiştirdiğini anlattı. Güzel oyuncu; ‘’Hayatta en sevdiğimiz canlıyı birlikte önce hayatta tutmaya çalıştık, şimdi de ona büyük mutlulukla eşlik etmeye çalışıyoruz. Neresinden baksan zor bir süreç. Çok da tatlı atlattık o ilk adaptasyon sürecini. Hazal Kaya, pimpirikli, evhamlı bir anne olacağını zannederken öyle olmadığını söyleyerek; Tam tersi oldu. Burada Ali’nin yerine de konuşmuş olacağım ama bire bir aynı yerden bakıyoruz mevzuya. Fikret’le ilgili planladığımız hiçbir şey yok. Nasıl mutlu olacaksa öyle yaşasın, meraklarının peşinden koşsun, kendine sınırlar koymasın, hep yanında olduğumuzu bilsin yeter’’ diyerek duygularını dile getirdi. Ayrıca başarılı oyuncu oğlu Ali’nin yalnız büyümesini istemediğini söyleyerek, ikinci çocuk düşündüğünü de dile getirdi. 

hazal kaya

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal