02.09.2022-10:20 (Son Güncelleme:18.01.2023-16:26)


1

Seyhan Soylu kimdir?

Seyhan Soylu kimdir?

Son dönemlerin en çok konuşulan ismi Seyhan Soylu, 1973 İstanbul doğumludur. Çocukluk ve gençlik yıllarını İstanbul’da geçiren Soylu, eğitimini de burada tamamlamıştır. Yaygın olarak sosyal medyadaki paylaşımları ile tanınan Seyhan Soylu, aslında menajerdir. Uzun yıllar birçok ünlü ismin menajerliğini yapmış ve ilerleyen yıllarda siyasete girmiştir.



2

Ancak burada başarı sağlayamayan ve Soylu, Nurseli İdiz ile birlikte gözaltına alınarak Semih Tufan Gülaltay'ın yandaşı olmakla itham edildi. Şu anda ise Flash TV’de magazin programı yorumculuğu yapmaktadır. Sanat camiasından birçok ünlü isimle arkadaşlığı bulunan Soylu, 2000 yılında Rizeli iş insanı Fahri Yazıcı ile evlenmiş daha sonrasında birlikteliklerini yürütemeyen ikili yolları ayırmıştır. Kendisini milliyetçi travesti olarak tanımlayan Seyhan Soylu'nun kolunda bozkurt dövmesi vardır. Bir dönem MHP'den teklif aldığını ama "MHP'yi zorda bırakmamak" için kabul etmediğini açıklamıştı.



3

Cinsiyet değiştiren ve Filiz Akın'a benzemek için 10 kez estetik operasyonu geçiren Seyhan Soylu'nun eski fotoğrafları ortaya çıktı. Henüz 17 yaşındaki bu hali büyük ilgi gördü. Bu fotoğraflar uzun süre konuşulacak.



4

Yeni baba olan Nihat Doğan'a Seyhan Soylu'dan unutulmaz hediye

Yeni baba olan Nihat Doğan'a Seyhan Soylu'dan unutulmaz hediye

Bir dönem aynı programda yorumculuk yapan daha sonrasında araları açılan Nihat Doğan ve Seyhan Soylu'dan hayranlarını şaşırtan hamle. Yeni bana olan Doğan'ı ziyarete giden Seyhan Soylu, ünlü türkücünün oğluna "Badıkan'a sünnet parasını şimdiden takalım, çeyrek milyon yakışır" dedi. Sırada Seren Serengil halası ver. Bakalım o ne takacak?"diyerek çeyrek milyon taktığı anları paylaştı.



5

Ailesinde hep göçmenlerin olduğunu söyleyen Soylu, "2 ablam var, çocukluğum da hiç travmatik değil. İstanbul Samatya doğumluyum. Orası bir kültür mahallesidir. Samatyalı olmaktan çok gurur duyarım. Ayda 1-2 kez muhakkak Samatya'ya giderim. Kapalıçarşı'da çıraklık yaptığım ustalarımla da görüşmeye devam ediyorum. Geldiğim hiçbir noktayı unutmadım. Babam büyükelçi, annem öğretmendi. Memur ailesi olduğumuz için yokluk görmedik. Samatya'daki en güzel müstakil evleri bende. Gerçek adım Seyhan ama cinsel kimliğimi değiştirdikten sonra adımı Kezban olarak değiştirdim. Kezban adı saflığı sembolize ediyor. Kimlik ismim Kezban ama ben Seyhan Soylu'yu kullanıyorum" dedi.



6

Seyhan Soylu hakkında çıkan haberler

Seyhan Soylu hakkında çıkan haberler

Kızın 8 aydır Nihat Doğan'la sevigili olduğunu söyleyen Sisi ayrıca Doğan'ın eski sevgilsi için de “Sevim Alan travma geçirmiş. İş yerinde ne varsa kırmış dökmüş. Gelen bilgi kıyameti koparmış. Kolay değil, onun parasıyla düğün yapılması üzücü bir olay” dedi.



7

Milli takım ile Tunus'a giden Seyhan Soylu'nun pozları olay oldu. Plajda çektirdiği fotoğraflar ve altına yazdıkları herkesi şaşırttı. Verdiği pozlarla sosyal medyayı sallayan ünlü yorumcu "Buralar çok soğuk üşüdüm sevişmek için değil ısınmak için" notuyla gündeme geldi.



8

En son Flas Tv'de magazin programında yorumculuk yapan Soylu, Ece Erken hakkında söyledikleriyle gündeme geldi.



9

Son olarak Sisi, Filiz Akın'a benzemek için 10 cerrahi işlemi birden oldu. Safiye Soyman ise Sisi'ye "çok güzel olmuşsun hayatım" dedi.



10

Soylu daha önce Ece Erken'e, ''Şafak'a gerçekten aşıksan redd-i miras yap!'' dedi.



11

Ece Erken'İn kendisi hakkında yaptığı suç duyurusuna sinirlenen Soylu, "Hemen gidip bizi şikayet ettin, duramadın. Gündemden düşersin diye korkuyorsun. Nihat Doğan'ı tacizci yaptın, ekranlarda adamı rezil ettin, o sana dava açmadı. Sen kocanın katillerinden biriyle tatilde değil miydin? Verdin mi bunu ifadende?



12

"İman başka bir şeydir, ben senin 6 ay sonra ne yapacağını da biliyorum. Şimdi indireceksiniz kalan mirası... Redd-i miras yap da inanayım samimiyetine. Gülben Ergen senin yanında zemzem suyuyla yıkanmış. Seni imana davet ediyorum'' dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr