Ece Erken'in Acısı Dinmiyor: Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun Ölümünün Ardından Yürek Yakan Bir Paylaşım Yaptı

Uğradığı silahlı saldırı sonucu vefat eden Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eşi Ece Erken sosyal medya hesabından yürek yakan bir video paylaştı.

11.02.2022-15:21 - (Son Güncelleme: 11.02.2022-15:36)

Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, uğradığı silahlı saldırı sonucu vefat etmişti. İki hafta önce eşinin ölümüyle yıkılan Ece Erken'in acısı dinmiyor. Sosyal medya hesabından sık sık paylaşım yapan Erken, bu sefer de eşiyle dans ettiği bir videoyu paylaştı. Paylaşım yürek yaktı.

YEDİ AY ÖNCE EVLENMİŞLERDİ 

Sunucu Ece Erken (43) ile uzun süredir aşk yaşayan avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Haziran 2021'de sürpriz bir kararla nikâh masasına oturmuştu. 

Ünlü çift güzel haberi, 'Herkese selam. Biz evlendik. Mutluluğumuzu sizinle paylaşmak istedik. Başta ailemize, sonra dostlarımıza, sevenlere, yanımızda olan herkese teşekkür ederiz" mesajıyla duyurmuştu.


UĞRADIĞI SALDIRI SONRASI HAYATINI KAYBETTİ 

Ancak geçtiğimiz hafta 42 yaşındaki avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, İstanbul Bakırköy'de bir balık restoranında silahlı saldırıya uğramış ve yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti.

MUTLU ANLARINI PAYLAŞTI 

Eşini toprağa veren Ece Erken, dün akşam Instagram hesabından eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile birbirine sarılarak dans ettiği görüntüleri paylaştı. Oldukça mutlu oldukları anları takipçileriyle paylaşan Erken, herhangi bir not yazmadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal